Numbers

The table includes keywords of all theses, where this person is in the role of a mentor. Keywords are sorted by the frequency, with most frequent keywords at the top. Most frequent keywords may tell what this mentor's research fields and interests are.

Person: Polona Jamnik

Together there are 143 keywords, that are appearing 194 times.
21 of them (14.69 % of all) appear more than once, together appearing 72 times (37.11 % of all appearances).

FrequencyKeyword
Num.%
10x13.89%Saccharomyces cerevisiae
9x12.5%proteomika
7x9.72%kvasovke
4x5.56%antioksidativna učinkovitost, dvodimenzionalna gelska elektroforeza
3x4.17%eritromicin, Saccharopolyspora erythraea, propolis, fenolne spojine, proteinski profil, znotrajcelična oksidacija
2x2.78%sekundarni metaboliti, aktinomicete, antioksidanti, antioksidativni peptidi, makrolidni antibiotiki, rastlinski izvlečki, oksidativni stres, SACE_5599, fenetilni ester kavne kisline, bioaktivni peptidi
1xMAP, Mycobacterium avium podvrste paratuberculosis, mikobaktini, izražanje genov, izolacija RNA, sinteza mikobaktinov, 2D elektroforeza, homeostaza železa, Fucus vesiculosus, actinomycetes, secondary metabolites, macrolide antibiotics, molekularna genetika, regulacija biosinteze, eksogeni antioksidanti, endogeni antioksidativni obrambni sistemi, erythromycin, erythromycin biosynthesis, alge, proteomi, bioaktivne snovi, molekularne tehnike, proteomics, regulation of biosynthesis, molecular genetics, prebavni trakt, odziv na sušni stres, sušni stres, proteinski profil listov, Gesneriaceae, stres, listi, fiziologija rastlin, rastlinske celice, afriška vijolica, Saintpaulia ionantha H. Wendl., relativna vsebnost vode, masna spektrometrija, vsebnost vode, oživitvene sposobnosti rastline, ramonda, Ramonda serbica Panč., SDS poliakrilamidna gelska elektroforeza, izoelektrično fokusiranje, Ramonda nathaliae Panč. et. Petrov., in vitro metode, in vivo metode, na izsušitev tolerantne rastline, ekologija kvasovk, odziv mbt genov, fenolni profil, celična metabolna aktivnost, lipidna peroksidacija, in vivo, proteom, ferulna kislina, p-kumarna kislina, izvlečki propolisa, kavna kislina, verižna reakcija s polimerazo v realnem času, proteinski profili mleka, stresni proteini, glikolitični encimi, diferencialno izraženi proteini, zaporedne šarže fermentacije, pivske kvasovke, Saccharomyces pastorianus, aktinobakterije, biosinteza, metilni ester kavne kisline, etilni ester kavne kisline, estri kavne kisline, metabolni inženiring, proteomske metode, bioinformatske metode, mitohondrijski proteom, piščanec, Hanseniaspora uvarum, Zygosaccharomyces bailii, kvasovke kvarljivke, mlečnokislinska fermentacija, žitni proteini, kislo testo, Pichia membranifaciens, protimikrobno delovanje, proteinski hidrolizati, polenovka, proteini, Rosmarinus officinalis L., rožmarin, izopropilni ester kavne kisline, metabolna aktivnost, določanje potvorb, 2-D elektroforeza, ovčje mleko, kozje mleko, potvorbe mleka, kravje mleko, medicinske gobe, Cordyceps militaris, bioaktivne spojine, modelni organizem, zdravilni učinki, sproščanje CO2, celična energijska metabolna aktivnost, antioksidativna aktivnost, mleko, specifična aktivnost SOD, diferencialna detergentna frankcionacija, sirtuinska aktivnost, subcelularna proteomika, celični privzem, celična metabolna energija, celična živost, biotehnologija, rezistenca, encimi, superoksid dismutaza, askorbinska kislina, kvercetin, glutamin sintetaza, fiziologija kvasovk