Številke

Bibliografija osebe. Seznam zajema vsa gradiva in ne le tista, kje je oseba mentor.

Doktorska dela (2)

  1. Sandra Pestar Bizjak: Motivacijski dejavniki slovenskih potrošnikov za nakup vina v povezavi s percepcijo vinorodnih regij
  2. Sanja Radonjić: Impact of microbiological and technological factors on volatile phenols content in Montenegrin red wines

Magistrska dela (18)

  1. David Mlakar: Primerjava vpliva sedimentacije in flotacije mošta na kemijske lastnosti in senzoriko vina
  2. Tilen Terčelj Schweizer: Vpliv sestave vina na senzorično zaznavo
  3. Sara Keber: Pomen dušikovih spojin mošta pri stresnih alkoholnih fermentacijah
  4. Luka Tragin: Vpliv koinokulacije kvasovk rodov ne-Saccharomyces in vrste Saccharomyces cerevisiae na kemijske in senzorične lastnosti vina malvazija
  5. Lara Lunder: Fermentacijske lastnosti nekonvencionalnih vinskih kvasovk in mlečnokislinskih bakterij
  6. Eva Sagadin: Fermentacijske lastnosti ne-Saccharomyces vinskih kvasovk
  7. Leja Prezelj: Razvoj metode prekristalizacije vinskega kamna za uporabo v pekovski industriji
  8. Domen Škrab: Uporaba UV-mutageneze pri vinskih kvasovkah za izboljšanje kakovosti vina
  9. Viktorija Jovanova: Vloga kvasovke vrste Kregervanrija fluxuum pri fermentaciji jabolčnega vina
  10. Martina Šadl: Vpliv zorilne posode na stabilizacijo vina
  11. Lina Dimovska: Energijska vrednost in senzorična kakovost makedonskih in slovenskih rdečih vin
  12. Rok Cerar: Vpliv različnih vrst medu na proizvodnjo medice
  13. Anja Krivec: Mikrobiološka stabilnost vina
  14. Dejan Dimitrovski: Senzorične preference Slovencev do vin sorte chardonnay različnega porekla
  15. Veronika Kejžar: Odvisnost pojava reduktivnih not v penečih vinih glede na prehranjenost kvasovk vrste Saccharomyces bayanus
  16. Anja Verdev: Povezava med sestavo vina, energijsko vrednostjo in oceno vpliva na oksidativni stres
  17. Iva Levačić: Vpliv mikrooksigenacije in dodatka trsk iz hrastovega lesa na zorenje vina refošk
  18. Patricija Jesenko Ploj: Vpliv ne-Saccharomyces kvasovk na kakovost belih vin

Diplomska dela (20)

  1. Oktavija Sakal Dumić: Vpliv sekvenčne inokulacije vinskih kvasovk na kinetiko fermentacije belega mošta
  2. Lara Kastelec: Fenolne spojine in antioksidativni potencial v dolenjskih rdečih vinih
  3. Klara Rahne: Vpliv pridelave vina na okolje
  4. Ana Brdnik: Vpliv temperature na potek fermentacije mošta
  5. Klavdija Papež: Pridelava kakovostnih rose vin
  6. Maruša Ribič: Primerjava vsebnosti aromatičnih spojin vina glede na vinorodno deželo Slovenije
  7. Lara Lunder: Senzorična analiza mladih belih vin
  8. Anja Zupanc: Doseganje kislinskega ravnotežja v vinu
  9. Jaka Kraševec: Uporaba mešane kulture ne-Saccharomyces kvasovk vrst Metschnikowia fructicola in Saccharomyces cerevisiae za pridelavo vina
  10. Špela Živič: Vpliv reducirajočih sladkorjev, taninov in alkohola na telo rdečih vin
  11. Neža Hren: Fenolne spojine in antioksidativni potencial rdečih vin
  12. Katarina Škufca: Optimalna oksidativna zaščita belih vin
  13. Maja Kržin: Bioaktivne spojine v vinu
  14. Maja Pečarič: Ovrednotenje senzorične kakovosti belokranjskih zvrsti Belokranjec PTP in Metliška črnina PTP z alternativnimi metodami opisne senzorične analize
  15. Michael Einspieler: Uporaba alternativnih senzoričnih metod profiliranja za vino malvazija
  16. Gregor Kotolenko: Svežina in starikavost mladih belih vin
  17. Nataša Drganc: Vpliv mikrooksigenacije na zorenje rdečih vin
  18. Pija Goljevšček: Primerjava pred- in postfermentativne maceracije pri predelavi rdečega vina
  19. Patricija Ploj: Spremembe polifenolne sestave v rdečem vinu med zorenjem
  20. Lucija Levstek: Značilne sadne arome rdečih vin