Številke

Bibliografija osebe. Seznam zajema vsa gradiva in ne le tista, kje je oseba mentor.

Magistrska dela (9)

  1. Mojca Ferk: Vpliv dodatka trehaloze na tehnološke in senzorične lastnosti kruha
  2. Peter Kušar: Sestava fenolnih spojin v kaljeni ajdi
  3. Laura Zuzzi: Vpliv blagovne znamke na senzorično oceno durum testenin pri slovenskih potrošnikih
  4. Kaja Jensterle: Antioksidativna aktivnost kaljene pire
  5. Florijan Cajzek: Priprava mlevskih frakcij ječmena in ovsa s povečanim deležem beta-glukanov
  6. Laura Neuwirth: Vpliv dodatka kislega testa s kaljenimi zrni pire na tehnološke in senzorične lastnosti kruha
  7. Blaž Fink: Vpliv različnih obdelav pire (Triticum spelta) pred kaljenjem na zmanjšanje populacije plesni
  8. Pia Kanc: Vpliv dodatka ajdovih lusk na tehnološke in senzorične lastnosti kruha
  9. Nina Pintarič: Vpliv dodatka kaljenih lanenih semen na tehnološke in senzorične lastnosti kruha

Diplomska dela (9)

  1. Meta Brkopec: Priprava različnih sevov kvasovk vrste Saccharomyces cerevisiae za peko kruha
  2. Suzana Filipič: Vpliv temperature na proces kaljenja rži
  3. Luka Korošec: Tehnološke in senzorične lastnosti kruha z drožmi
  4. Saša Vesel: Tehnologije dekofeinizacije kave
  5. Tjaša Strojin: Prehranske in tehnološke lastnosti pire
  6. Jana Petelin Zadnik: Migracije snovi med embalažo in živili
  7. Kim Bratkič: Prehranske lastnosti piva
  8. Mihael Petrovec: Kaljivost navadnega rička (Camelina sativa L.) in industrijske konoplje (Cannabis sativa L.)
  9. Pia Kanc: Uporaba različnih sevov kvasovk vrste Saccharomyces cerevisiae za pripravo kruha