Your browser does not allow JavaScript!
JavaScript is necessary for the proper functioning of this website. Please enable JavaScript or use a modern browser.
Open Science Slovenia
Open Science
DiKUL
slv
|
eng
Search
Browse
New in RUL
About RUL
In numbers
Help
Sign in
Organisation
Files
Mentors
Basic
Bibliography
Published theses
Top keywords
Keyword timeline
Co-mentors
Bibliography of the person, including all types of documents, not only theses.
MSc theses (9)
Ana Štravs:
Antioksidativno delovanje in inhibicija alfa-amilaze z ekstrakti bukovega ostrigarja (Pleurotus ostreatus)
Martina Korenčan:
Identifikacija in kvantifikacija polifenolnih spojin v ekstraktih tujerodnih dresnikov Fallopia japonica, F. sachalinensis in F. x bohemica
Iztok Stegovec:
Evaluation of method for extraction of antioxidants from Black crowberry (Empetrum nigrum)
Dejan Gavrić:
Antioksidativno delovanje in inhibicija α-amilaze z ekstrakti tujerodnih dresnikov (Fallopia japonica, F. sachalinensis in F. x bohemica)
Urša Mršnik:
Vpliv resveratrola na obstojnost olj
Sara Recek:
Bioaktivni učinek koreninskih ekstraktov različnih tujerodnih dresnikov (Fallopia japonica, Fallopia sachalinensis in Fallopia x bohemica)
Aleksandra Mrak:
Priprava in karakterizacija ekstraktov cianobakterij vrste Arthrospira platensis pred in po mlečnokislinski fermentaciji
Monika Graj:
Vpliv priprave napitkov čaja (Camellia sinensis L.) na vsebnost flavanolov in antioksidativno učinkovitost
Tina Bergant:
In vitro characterization of bioactivities of rhizome and flower extracts of Japanese (Fallopia japonica) and Bohemian (Fallopia x bohemica) knotweed
BSc theses (15)
Ana Pezdirec:
Uporaba kontrolnih analitskih metod za zagotavljanje kakovosti čokoladnih polizdelkov
Joži Omahen:
Skupne fenolne spojine in antioksidativna učinkovitost soka granatnega jabolka
Kaja Hribar:
Skupne fenolne spojine in antioksidativna učinkovitost ekstrakta kimchija
David Jerič:
Polifenolni ekstrakti iz sadja in zelenjave z zaviralnim učinkom na delovanje encimov α-amilaze in α-glukozidaze
Mojca Jelovčan:
Uporaba kombuče za pripravo fermentiranih pijač
Sara Vezenšek:
Pasti ketogene diete
Ana Štravs:
Primerjava antioksidativne učinkovitosti in skupnih fenolih spojin v zelenem in matcha čaju
Veronika Gotal:
Določanje vsebnosti antioksidantov v kakavu in temni čokoladi
Katarina Geč:
Določanje vsebnosti antioksidantov v aroniji (Aronia melanocarpa) in njenih izdelkih
Masha Cordin:
Antioksidanti v kavi iz Južne Amerike
Naska Kvarantan:
Vpliv različnih načinov priprave infuzij črnega čaja na antioksidativno učinkovitost in skupne fenolne spojine
Anja Neža Šmid:
Pomanjkanje železa pri tekačih na srednje proge
Kristina Polc:
Biološka dostopnost bioaktivnih snovi v sadju in zelenjavi
Sara Pepelko:
Uporaba biosenzorjev za določanje akrilamida v živilih
Blaž Kuster:
Uporaba biosenzorjev za detekcijo virusa SARS-CoV-2