Številke

Bibliografija osebe. Seznam zajema vsa gradiva in ne le tista, kje je oseba mentor.

Magistrska dela (4)

  1. David Župevc: Vpliv zrelosti hrušk (Pyrus communis L.) sorte `Viljamovka` in temperature sušenja na hitrost sušenja in senzorične lastnosti suhih hrušk
  2. Janja Turk: Proučevanje učinkovitosti pripravkov Deffort in Matrifruit za zatiranje navadne hruševe bolšice (Cacopsylla pyri [L.]) na sortah Viljamovka in Boskova steklenka
  3. Nejc Petrovič: Strojna rez krošnje žlahtne jablane (Malus domestica Borkh.) sorte 'Gala' kot ukrep za povečanje cvetnega nastavka
  4. Tina Pregrad: Vpliv pripravkov na osnovi alg, aminokislin in giberelinov na pridelek jablane (Malus domestica Borkh.) sorte ´Idared´ po spomladanski pozebi 2021

Diplomska dela (24)

  1. Tjaša Okorn: Vpliv višine grebena na pridelek žlahtnega jagodnjaka (Fragaria x ananassa Duch.) sort 'Clery' in 'Joly'
  2. Zorana Šurlan: Pridelek in uporaba treh različnih sort šipka (Rosa canina L.)
  3. Aljaž Sodin: Pridelek breskve (Prunus persica L.) sorte 'Redhaven' po uporabi biostimulantov na osnovi silicija in titana
  4. Jaka Kofol: Vpliv silicija in titana na količino in kakovost breskev (Prunus persica L.) sorte 'Redhaven'
  5. Andraž Ajdič: Učinkovitost biostimulantov pri nizkih temperaturah v pridelavi jabolk
  6. Sara Grmek: Vpliv poletne rezi na pridelavo breskev (Prunus persica)
  7. Katja Kerčmar: Pomološke lastnosti ploščatih breskev in nektarin (Prunus persica var. platycarpa (Decne.) L.H. Bailey)
  8. Žiga Blatnik: Uporaba organov malinjaka (Rubus idaeus L.) in navadne robide (Rubus fruticosus L.) ter vsebnost bioaktivnih snovi
  9. Nina Piškur: Količina in kakovost pridelka navadne hruške (Pyrus communis L.) sorte 'Viljamovka' pri različnem načinu namakanja
  10. Gregor Bizjak: Izguba trpkosti pri kakiju (Diospyros kaki Thunb.) sort 'Kaki Tipo' in 'Rojo Brillante'
  11. Eva Metelko: Vpliv različnih načinov redčenja na količino in kakovost pridelka pri breskvi (Prunus persica L.)
  12. Lea Remic: Breskove dlačice in alergije
  13. Kaja Pavlović: Vpliv prekrivanja plodov med rastno dobo z različnimi materiali na kakovost plodov pri pečkarjih
  14. Karolina Sočič: Odstranjevanje trpkosti plodov kakija (Diospyros kaki Thunb.)
  15. Monika Cvetko: Vpliv kakovosti plodov oljk (Olea europea L.) na kakovost oljčnega olja
  16. Maja Vovko: Pridelek jablane (Malus domestica Borkh.) sorte 'Zlati delišes' škropljene z giberelini in proheksadion-kalcijem po spomladanski pozebi 2020
  17. Nika Petek: Vpliv biostimulanta na podlagi aminokislin in alg na rast in razvoj ameriške borovnice (Vaccinium corymbosum L.) sorte 'Blueray'
  18. Ana Hvalič: Vpliv silicija in titana na količino in kakovost plodov navadne hruške (Pyrus communis L.) sorte ‘Viljamovka’
  19. Kris Pirih: Opraševalci in kakovost plodov žlahtnega jagodnjaka (Fragaria x ananassa Duch.) sorte 'Clery' pri različnih načinih prekrivanja
  20. Lucija Dolinar: Količina in kakovost plodov breskve (Prunus persica (L.) Batsch) sorte ‘Redhaven’ pri uporabi pripravkov na podlagi titana in silicija
  21. Tjaša Gorenc: Vpliv pripravkov na podlagi titana in silicija na pridelek hruške (Pyrus communis L.) sorte 'Viljamovka'
  22. Tina Pregrad: Vpliv biostimulantov na osnovi silicija in titana na količino in kakovost pridelka navadne hruške (Pyrus communis L.) sorte ´Viljamovka´
  23. Jernej Križančič: Vpliv fosforjevega gnojila s kalcijem na pridelek in kakovost plodov jablane (Malus domestica Borkh.) sorte 'Gala'
  24. Jelka Jelenc: Količina in kakovost plodov jablane (Malus domestica) sort 'Topaz' in 'Opal' pri uporabi pripravka na podlagi bakra