Vaš brskalnik ne omogoča JavaScript!
JavaScript je nujen za pravilno delovanje teh spletnih strani. Omogočite JavaScript ali pa uporabite sodobnejši brskalnik.
Nacionalni portal odprte znanosti
Odprta znanost
DiKUL
slv
|
eng
Iskanje
Brskanje
Novo v RUL
Kaj je RUL
V številkah
Pomoč
Prijava
Po članicah UL
Deleži
Največkrat
Datoteke
Letna poročila
Mentorstva
Osnovno
Bibliografija
Objave zaključnih del
Top ključne besede
Pojavnost ključnih besed
Komentorji
Bibliografija osebe. Seznam zajema vsa gradiva in ne le tista, kje je oseba mentor.
Magistrska dela (2)
Rok Opara:
Vpliv dodanega resveratrola na antioksidativni potencial in senzorične lastnosti vina modra frankinja
Neja Sepič:
Vpliv različnih postopkov bistrenja grozdnega soka sorte malvazija na kakovost mladega vina
Diplomska dela (1)
Mateja Županc:
Kakovostni parametri vina sorte modra frankinja v odvisnosti od časa zorenja