Your browser does not allow JavaScript!
JavaScript is necessary for the proper functioning of this website. Please enable JavaScript or use a modern browser.
Repository of the University of Ljubljana
Open Science Slovenia
Open Science
DiKUL
slv
|
eng
Search
Browse
New in RUL
About RUL
In numbers
Help
Sign in
Numbers
Organisation
Files
Mentors
Basic
Bibliography
Published theses
Top keywords
Keyword timeline
Co-mentors
Bibliography of the person, including all types of documents, not only theses.
PhD theses (2)
Nataša Lilek:
Vpliv botaničnega porekla na hranilno vrednost cvetnega prahu osmukanca
Blaž Ferjančič:
Aplikacija metode AOAC 2011.25 za določanje prehranske vlaknine in njen vpliv na oceno vnosa z živili
MSc theses (18)
Katja Vraničar:
Preoblikovanje biskvitov za izboljšanje hranilne sestave
Lina Recer Ajdič:
Uporaba dodatka kaljenih zrn pri pripravi pekovskih izdelkov
Sabina Kocijan:
Vrednotenje vnosa hranil pri študentih študija Prehrana
Mateja Stipič:
Vpliv fermentacije na nekatere prehransko pomembne komponente psevdožit
Oktavija Sakal Dumić:
Vpliv dodatka cvetnega prahu osmukanca na hranilno vrednost in senzorične lastnosti piškotov
Jernej Bajc:
Vpliv dodatkov na kakovost toasta
Tina Pucihar:
Vsebnost sladkorjev in prehranske vlaknine v cvetnem prahu osmukancu
Janja Pohorec:
Analiza odnosa staršev do pomena zdravih prehranskih navad predšolskih otrok in njihovega zadovoljstva s prehransko oskrbo v vrtcu Velenje
Vesna Rajšp:
Priporočila za prehrano v izrednih razmerah
Janja Jeseničnik:
Obogatitev belega pšeničnega kruha s prehransko vlaknino
Marjeta Rak:
Fenolni profil slovenskega matičnega mlečka
Borut Benko:
Primerjava hranilne vrednosti in antioksidativne učinkovitosti cvetnega prahu osmukanca in izkopanca
Saša Kugler:
Obogatitev barjenih klobas s prehransko vlaknino
Petra Česen:
Hranilna vrednost, senzorične lastnosti in odvajalni učinek gumi bonbonov z laktulozo
Ana Glibota:
Vpliv različnih postopkov priprave na nekatere prehransko pomembne komponente psevdožit
Petra Ožbolt:
Antioksidativna učinkovitost in senzorična sprejemljivost ingverja (Rhizoma zingiberis) ter možnost uporabe v prehrani
Kaja Okorn:
Vrednotenje šolskih kosil s spremljanjem ponujene in dejansko zaužite hrane
Nina Križnik:
Preskrbljenost prebivalcev Slovenije z ustrezno zalogo hrane
BSc theses (15)
Katja Mrvar:
Prehranska vrednost užitnih gob
Manca Simonič:
Primerjava šolskih prehranskih politik evropskih držav
Ana Buda:
Senzorične lastnosti začimb in možnosti uporabe v pekovskih izdelkih
Kaja Okorn:
Pomen senzoričnih leksikonov v živilstvu
Sara Serdoz:
Sladkost in senzorična sprejemljivost različnih sladkorjev
Tanja Janežič:
Antioksidativna učinkovitost in senzorična sprejemljivost medu z dodatki
Anja Gašperlin:
Vrednotenje barve rumenjakov
Petra Česen:
Določanje rezistentnega škroba v izbranih živilih
Tjaša Žohar:
Vpliv skladiščenja na nekatere parametre matičnega mlečka
Monika Lesjak:
Hranilna vrednost in všečnost izbranih brezglutenskih živil
Eva Rigler:
Opisna senzorična analiza kave
Nina Petrovčič:
Obogatitev pijač s prehransko vlaknino
Nika Kunšek:
Karakterizacija senzoričnih lastnosti ajdovega medu
Ivana Peras:
Določitev nekaterih fizikalno-kemijskih parametrov ajdovega medu
Simon Lozar:
Senzorična analiza čokolade s panelom potrošnikov