Vaš brskalnik ne omogoča JavaScript!
JavaScript je nujen za pravilno delovanje teh spletnih strani. Omogočite JavaScript ali pa uporabite sodobnejši brskalnik.
Nacionalni portal odprte znanosti
Odprta znanost
DiKUL
slv
|
eng
Iskanje
Brskanje
Novo v RUL
Kaj je RUL
V številkah
Pomoč
Prijava
Po članicah UL
Deleži
Največkrat
Datoteke
Letna poročila
Mentorstva
Osnovno
Bibliografija
Objave zaključnih del
Top ključne besede
Pojavnost ključnih besed
Komentorji
Bibliografija osebe. Seznam zajema vsa gradiva in ne le tista, kje je oseba mentor.
Magistrska dela (6)
Irena Kokalj:
Ugotavljanje antioksidativne kapacitete storžkov hmelja pri pitovnih piščancih
Marko Kokalj:
Kakovost lucerninih silaž pripravljenih z dodatkom različnih vrst taninskih izvlečkov
Jakob Leskovec:
Vpliv ekstraktov oljčnih listov in ognjiča na izkoristljivost hranil in energije pri piščancih
Karmen Lupšina:
Vpliv oljčnih listov in pulpe na antioksidativni status kokoši in oksidativno stabilnost jajc
Mojca Pančur:
Vpliv dodatka folne kisline v krmo na oplojenost jajc in valilnost piščancev
Sašo Sever:
Vpliv lanenega olja ter pšeničnih in ovsenih otrobov na prebavljivost in hitrost pasaže krme pri odstavljenih pujskih
Diplomska dela (10)
Bernard Vehovec:
Antioksidativna kapaciteta nekaterih krmil
Anja Špari Leben:
Vpliv s tanini obogatenih ekstraktov lesa pravega kostanja in kebrača na izkoriščanje nekaterih hranil pri pitovnih piščancih
Andreja Horvat:
Ponudba krme za mačke na slovenskem trgu
Nina Kenda:
Vpliv dodatkov oljčnih listov, pulpe in njunih ekstraktov na oksidativno stabilnost krme za kokoši nesnice
Darja Makovec:
Določanje povezav med zunanjimi lastnostmi valilnih jajc in spolom piščancev
Mara Montemurro:
Prehrana prašičev pitancev na manjših kmetijah
Maja Müller:
Poznavanje evropskega divjega prašiča (Sus scrofa L.) pri učencih in dijakih
Primož Ogorevc:
Vpliv dodatka selena, vitaminov E in C ter rastlinskih polifenolov na oksidativni status pitovnih piščancev
Živa Prunk:
Problemi oskrbe z ogljikovimi hidrati pri galoperjih
Peter Savšek:
Vpliv predgretja in položaja valilnih jajc v času skladiščenja na valilnost piščancev
Druga dela (16)
Jakob Leskovec, Alenka Levart, Lidija Perić, Mirjana Đukić Stojčić, Vladimir Tomović, Tatjana Pirman, Janez Salobir, Vida Rezar:
Antioxidative effects of supplementing linseed oil-enriched diets with alfa-tocopherol, ascorbic acid, selenium, or their combination on carcass and meat quality in broilers
Manca Pečjak Pal, Jakob Leskovec, Alenka Levart, Janez Salobir, Vida Rezar:
Effects of dietary vitamin E, vitamin C, selenium and their combination on carcass characteristics, oxidative stability and breast meat quality of broiler chickens exposed to cyclic heat stress
Vida Rezar, Tamara Korošec, Janez Salobir:
Nekatere prehranske možnosti za preprečitev škodljivega vpliva fuzarijskih toksinov (T-2 in DON) na proizvodne lastnosti in lipidno peroksidacijo pri piščancih
Janez Salobir, Alenka Levart, Vida Rezar:
The effect of olive by products and their extracts on antioxidative status of laying hens and oxidative stability of eggs enriched with N-3 fatty acids
Katerina Tomsič, Alenka Nemec Svete, Ana Nemec, Aleksandra Domanjko-Petrič, Tatjana Pirman, Vida Rezar, Tomaž Vovk, Alenka Seliškar:
Antioxidant capacity of lipid- and water-soluble antioxidants in dogs with subclinical myxomatous mitral valve degeneration anaesthetised with propofol or sevoflurane
Tanja Kunej, Simon Horvat, Janez Salobir, Blaž Stres, Špela Mikec, Tomaž Accetto, Gorazd Avguštin, Bojana Bogovič Matijašić, Angela Cividini, Andreja Čanžek Majhenič, Marko Čepon, Leon Deutsch, Ida Djurdjevič, Emil Erjavec, Gregor Gorjanc, Antonija Holcman, Dušanka Jordan, Luka Juvančič, Stane Kavčič, Ajda Kermauner, Marija Klopčič, Tina Kocjančič, Milena Kovač, Aleš Kuhar, Andrej Lavrenčič, Jakob Leskovec, Alenka Levart, Špela Malovrh, Romana Marinšek-Logar, Petra Mohar Lorbeg, Mojca Narat, Tanja Obermajer, Diana Paveljšek, Tatjana Pirman, Klemen Potočnik, Ilona Rac, Vida Rezar, Irena Rogelj, Mojca Simčič, Aleš Snoj, Simona Sušnik Bajec, Tanja Šumrada, Dušan Terčič, Primož Treven, Maša Vodovnik, Manja Zupan Šemrov, Jaka Žgajnar, Silvester Žgur, Peter Dovč:
How can we advance integrative biology research in animal science in 21st century?
Lidija Perić, Dragan Žikić, Mirjana Đukić Stojčić, Vladimir Tomović, Jakob Leskovec, Alenka Levart, Janez Salobir, Zdenko Kanački, Vida Rezar:
Effect of chestnut tannins and vitamin E supplementation to linseed oil-enriched diets on growth performance, meat quality, and intestinal morphology of broiler chickens
Alenka Nemec Svete, Barbara Verk, Nina Čebulj-Kadunc, Janez Salobir, Vida Rezar, Aleksandra Domanjko-Petrič:
Inflammation and its association with oxidative stress in dogs with heart failure
Tamara Korošec, Mojca Voljč, Janez Salobir, Vida Rezar:
Use of herbs and spices and their extracts in animal nutrition
Tanja Pajk Žontar, Janez Salobir, Vida Rezar:
Time dependent formation of markers of oxidative stress induced by a high fat diet supplemented or unsupplemented with vitamin E in pigs
Janez Salobir, Tamara Korošec, Vida Rezar:
Animal nutrition for the health of animals, human and environment
Jakob Leskovec, Vida Rezar, Alenka Nemec Svete, Janez Salobir, Alenka Levart:
Antioxidative effects of olive polyphenols compared to vitamin E in piglets fed a diet rich in N-3 PUFA
Maja Podgornik, Milena Bučar-Miklavčič, Alenka Levart, Janez Salobir, Vida Rezar, Bojan Butinar:
Chemical characteristics of two-phase olive-mill waste and evaluation of their direct soil application in humid Mediterranean regions
Manca Pečjak Pal, Vida Rezar:
Neželene spremembe prsne mišičnine pri pitovnih piščancih
Katerina Tomsič, Aleksandra Domanjko-Petrič, Ana Nemec, Tatjana Pirman, Vida Rezar, Alenka Seliškar, Tomaž Vovk, Alenka Nemec Svete:
Evaluation of antioxidant status and lipid peroxidation in dogs with myxomatous mitral valve degeneration stage B1
Vida Rezar, Manca Pečjak Pal, Jakob Leskovec, Alenka Levart, Janez Salobir, Andrej Lavrenčič, Milka Vrecl, Tatjana Pirman:
Combined effects of cyclic heat stress, dietary induced oxidative stress and different levels of antioxidant on gut fermentation activity and mucosal morphology in broiler chickens