Številke

Bibliografija osebe. Seznam zajema vsa gradiva in ne le tista, kje je oseba mentor.

Magistrska dela (8)

  1. Sašo Kostric: Postavitev ARK kmetij v Sloveniji
  2. Jakob Leskovec: Vpliv ekstraktov oljčnih listov in ognjiča na izkoristljivost hranil in energije pri piščancih
  3. Karmen Lupšina: Vpliv oljčnih listov in pulpe na antioksidativni status kokoši in oksidativno stabilnost jajc
  4. Erika Martinčič: Določanje lastnosti osebnosti mačk s pomočjo testov obnašanja
  5. Mojca Pančur: Vpliv dodatka folne kisline v krmo na oplojenost jajc in valilnost piščancev
  6. Igor Pšeničnik: Pomen izdelave presoje tveganja za naravo zaradi gojitve tujerodnih ptic na primeru sivega žakoja - Psittacus erithacus
  7. Tea Smerdu: Vpliv trajanja skladiščenja in mase valilnih jajc na valilnost piščancev
  8. Mirjana Žolger: Uporaba različnih vrst nastila pri vzreji piščancev kokoši težkega tipa

Diplomska dela (22)

  1. Neja Veršnjak: Vpliv dodanega koencima Q10 in lipojske kisline v krmo kokoši na vsebnost koencima Q10 v tkivih kokoši nesnic
  2. Petra Urbanija: Kognitivne sposobnosti slovenskih lokalnih pasem kokoši
  3. Francelj Učakar: Vpliv koncentracije energije v krmi in dodatka grobo mlete koruze v zadnjem mesecu pitanja na pitovne in klavne lastnosti kopunov preluks-G
  4. Alenka Šubic: Vpliv pasme in starosti kokoši na razmerje med količino rumenjaka in beljaka v jajcu
  5. Alenka Špruk: Zgodovinski razvoj reje kokoši nesnic v svetu in Sloveniji
  6. Irena Šimenc: Vpliv krioprotektorja in načina shranjevanja petelinjega semena na oplojenost in valilnost kokošjih jajc
  7. Katja Bizant: Primerjava pitovnih in klavnih lastnosti treh genotipov piščancev
  8. Mateja Došler: Valilnost v jatah slovenskih lokalnih pasem kokoši in starševskih jatah prelux nesnic
  9. Barbara Drole: Proizvodnost slovenskih tradicionalnih pasem kokoši težkega tipa
  10. Daša Hodžar: Vsebnost holesterola v jajcih prelux nesnic
  11. Anita Janiš Tandler: Vsebnost holesterola in maščobnokislinska sestava jajc kokoši prelux-G iz baterijske in ekološke reje
  12. Tina Jerič Završnik: Vpliv dodanega koencima Q10 in lipojske kisline v krmo kokoši na vsebnost koencima Q10 v tkivih kokoši težkega tipa
  13. Tina Majhenič: Vpliv obogatitve okolja v baterijskih kletkah na nesnost in kakovost jajc
  14. Darja Makovec: Določanje povezav med zunanjimi lastnostmi valilnih jajc in spolom piščancev
  15. Metka Novak: Vpliv krmnih dodatkov 'ovocrack' in 'ovotan' na proizvodne lastnosti kokoši nesnic in kakovost jajc v zadnjem obdobju nesnosti
  16. Barbara Podržaj: Strategije razvoja kmetij, ki se ukvarjajo s prirejo jajc
  17. Mitja Prelogar: Pomembnost oznak na embalaži jedilnih jajc za porabnika
  18. Valentina Prevodnik: Vpliv dodanega koencima Q10 v krmo kokoši na oplojenost jajc in valilnost
  19. Miroslav Ristić: Primerjava proizvodnih rezultatov slovenskih tradicionalnih pasem kokoši lahkega tipa in njihovih križank
  20. Peter Savšek: Vpliv predgretja in položaja valilnih jajc v času skladiščenja na valilnost piščancev
  21. Barbara Sivec: Analiza podatkov o telesnih masah in klavnih lastnostih piščancev v devetih generacijah naključnih ponavljajočih križanj
  22. Alenka Strelec: Prireja in kakovost jajc slovenskih tradicionalnih pasem kokoši lahkega tipa

Druga dela (8)

  1. Alenka Strelec, Dušan Terčič, Špela Malovrh, Antonija Holcman: Prireja in fizikalne lastnosti jajc slovenskih tradicionalnih pasem kokoši lahkega tipa
  2. Špela Malovrh, Katarina Hriberšek, Dušan Terčič, Marko Volk, Božidar Žlender, Tomaž Polak, Antonija Holcman: Sensory traits of capon meat in three chicken genotypes
  3. Rok Novak, Bojana Bogovič Matijašić, Dušan Terčič, Matjaž Červek, Gregor Gorjanc, Antonija Holcman, Alenka Levart, Irena Rogelj: Effects of two probiotic additives containing Bacillus spores on carcass characteristics, blood lipids and cecal volatile fatty acids in meat type chickens
  4. Dušan Terčič, Antonija Holcman: Long-term divergent selection for 8-week body weight in chicken-a review of experiment
  5. Dušan Terčič, Mojca Pančur, Dušanka Jordan, Manja Zupan Šemrov: Effects of dimethyl anthranilate-based repellents on behavior, plumage condition, egg quality, and performance in laying hens
  6. Dušan Terčič, Tea Smerdu: Vpliv trajanja skladiščenja in mase valilnih jajc na valilnost piščancev prelux-G
  7. Tanja Kunej, Simon Horvat, Janez Salobir, Blaž Stres, Špela Mikec, Tomaž Accetto, Gorazd Avguštin, Bojana Bogovič Matijašić, Angela Cividini, Andreja Čanžek Majhenič, Marko Čepon, Leon Deutsch, Ida Djurdjevič, Emil Erjavec, Gregor Gorjanc, Antonija Holcman, Dušanka Jordan, Luka Juvančič, Stane Kavčič, Ajda Kermauner, Marija Klopčič, Tina Kocjančič, Milena Kovač, Aleš Kuhar, Andrej Lavrenčič, Jakob Leskovec, Alenka Levart, Špela Malovrh, Romana Marinšek-Logar, Petra Mohar Lorbeg, Mojca Narat, Tanja Obermajer, Diana Paveljšek, Tatjana Pirman, Klemen Potočnik, Ilona Rac, Vida Rezar, Irena Rogelj, Mojca Simčič, Aleš Snoj, Simona Sušnik Bajec, Tanja Šumrada, Dušan Terčič, Primož Treven, Maša Vodovnik, Manja Zupan Šemrov, Jaka Žgajnar, Silvester Žgur, Peter Dovč: How can we advance integrative biology research in animal science in 21st century?
  8. Karmen Erjavec, Marjan Janžekovič, Milena Kovač, Mojca Simčič, Andrej Mergeduš, Dušan Terčič, Marija Klopčič: Changes in use of communication channels by livestock farmers during the COVID-19 pandemic