Vaš brskalnik ne omogoča JavaScript!
JavaScript je nujen za pravilno delovanje teh spletnih strani. Omogočite JavaScript ali pa uporabite sodobnejši brskalnik.
Nacionalni portal odprte znanosti
Odprta znanost
DiKUL
slv
|
eng
Iskanje
Brskanje
Novo v RUL
Kaj je RUL
V številkah
Pomoč
Prijava
Po članicah UL
Deleži
Največkrat
Datoteke
Letna poročila
Mentorstva
Osnovno
Bibliografija
Objave zaključnih del
Top ključne besede
Pojavnost ključnih besed
Komentorji
Bibliografija osebe. Seznam zajema vsa gradiva in ne le tista, kje je oseba mentor.
Doktorska dela (1)
Kaja Rangus:
Proclivity for open innovation
Magistrska dela (1)
Kaja Rangus:
Odprto inoviranje v Sloveniji
Diplomska dela (19)
Gordana Živanović:
Analiza strategij razvoja etične trgovine na primeru izbranega podjetja
Milan Antonić:
Analiza nakupnih navad milenijcev na primeru podjetja Sanolabor
Aleksander Sašo Mladenović:
Rezilientnost
Danijel Kurinčič:
Značilnosti generacije milenijcev in razvoj novih poslovnih modelov
Rebeka Ristevski:
Razvoj in delovanje poslovnih pospeševalnikov
Tina Hojs Novak:
Pregled stanja Airbnb ponudbe nastanitvenih kapacitet v Sloveniji
Nina Ruparčič:
Design izdelka kot konkurenčna prednost podjetja
Ana Bobnar:
Uspeh Slovencev na Kickstarterju
Janez Anžič:
Razvoj poslovne strategije verige mlekomatov za podjetje Ljubljanske mlekarne
Branka Kropivšek:
Spretnost komuniciranja znotraj mednarodnega trgovskega podjetja
Alen Briški:
Poslovni načrt
Angjelka Bizimoska:
Poslovni načrt
Amorela Ćatić:
Analiza projektnega managementa za projekt ključ (Mladinski center Trbovlje)
Savo Bojić:
Razvoj podjetja Optiheat
Igor Šverko:
Poslovni načrt za kavarno Svercoffee
Matej Petkovšek:
Ekonomija souporabe
Kamil Nader:
Analiza in priporočila za prenovo trženjskega komuniciranja za podjetje Petkos
Manca Ozimek, Mateja Drnovšek:
Analiza vpliva otrokovih preferenc na nakupne odločitve staršev
Nejc Cajner, Jaka Lindič:
Pregled nastanka ter razvoja kriptovalut
Druga dela (1)
Darija Aleksić, Kaja Rangus, Alenka Slavec Gomezel:
Microfoundations of SME open innovation