Vaš brskalnik ne omogoča JavaScript!
JavaScript je nujen za pravilno delovanje teh spletnih strani. Omogočite JavaScript ali pa uporabite sodobnejši brskalnik.
Nacionalni portal odprte znanosti
Odprta znanost
DiKUL
slv
|
eng
Iskanje
Brskanje
Novo v RUL
Kaj je RUL
V številkah
Pomoč
Prijava
Po članicah UL
Deleži
Največkrat
Datoteke
Letna poročila
Mentorstva
Osnovno
Bibliografija
Objave zaključnih del
Top ključne besede
Pojavnost ključnih besed
Komentorji
Bibliografija osebe. Seznam zajema vsa gradiva in ne le tista, kje je oseba mentor.
Doktorska dela (3)
Mojca Jenko:
Vpliv kvasovk na vsebnosti glutationa in aromatičnih spojin v vinih sauvignon
Dejan Bavčar:
Vpliv maceracije na aromatične značilnosti primorskih belih vin
Etjen Bizaj:
Interactions between contaminants and starter cultures during alcoholic fermentation
Diplomska dela (1)
Jure Kotnik:
Kakovost cvička v obdobju 2002 do 2009
Druga dela (5)
Etjen Bizaj, Franc Čuš, Peter Raspor:
Removal of pyrimethanil and fenhexamid in Saccharomyces cerevisiae liquid cultures
Franc Čuš:
Influence of crop load on yield and grape quality of cv. 'Chardonnay'
Franc Čuš:
The effect of different scion/rootstock combinations on yield properties of cv. `Cabernet Sauvignon`
Linda Ogrizek, Janja Lamovšek, Franc Čuš, Mirjam Leskovšek, Marija Gorjanc:
Properties of bacterial cellulose produced using white and red grape bagasse as a nutrient source
Mojca Jenko, Franc Čuš, Tatjana Košmerl:
Sortni vonj vina ali napaka