Številke

Bibliografija osebe. Seznam zajema vsa gradiva in ne le tista, kje je oseba mentor.

Doktorska dela (1)

  1. Martina Erjavšek: Gospodinjska pismenost slovenskih osnovnošolcev

Magistrska dela (3)

  1. Karin Breceljnik: Poznavanje, odnos in uživanje prehranskih dopolnil med študenti
  2. Urška Pirc: Odnos učiteljev razrednega pouka do prehranske oskrbe otrok v osnovnih šolah
  3. Klavdija Šušterič: Strategije preprečevanja pojava debelilnega okolja v šoli in stališča učiteljev do zdravega načina življenja

Diplomska dela (30)

  1. Martina Erjavšek: Sodelovalno učenje pri pouku gospodinjstva
  2. Petra Štirn: Odnos študentov do vsebin predmeta gospodinjstvo
  3. Petra Kožuh: Odnos staršev do prehrane predšolskega otroka
  4. Amadeja Šalamun: Uporaba prehranskih pojmov v osnovnošolskih učbenikih
  5. Marjeta Medved: Odnos odraslih do prehranskih informacij v različnih medijih
  6. Barbara Matos: Odnos staršev do gospodinjskega opismenjevanja otrok
  7. Darja Makoter: Poznavanje živil z več ogljikovimi hidrati med osnovnošolci
  8. Vanesa Urek: Odnos staršev do prehranske pismenosti otrok
  9. Nives Žabkar: Odnos študentov do izvajanja programa Ekošola na Pedagoški fakulteti
  10. Katja Miloševič: Prehranjevalne navade predšolskih otrok
  11. Urška Kranjec: Prehranske veščine osnovnošolcev
  12. Janja Jug: Prehranska pismenost študentov
  13. Tanja Zupančič: Odnos osnovnošolcev do priporočil o zdravi prehrani
  14. Branka Krgović: Vsebine gospodinjskega izobraževanja v severnoevropskih državah
  15. Sanda Kostelac: Vsebine gospodinjstva v Montessori osnovni šoli
  16. Anja Krištof: Odnos uporabnikov restavracije Pedagoške fakultete do odgovornega ravnanja s hrano
  17. Sabrina Barbarič: Vsebine gospodinjskega izobraževanja v Grčiji, Malti, Kanadi, Avstraliji in Novi Zelandiji
  18. Špela Osolnik: Prehranska pismenost čeških osnovnošolcev
  19. Darja Marn: Odnos vzgojiteljev do dietne prehrane v vrtcu
  20. Eva Pivk: Vsebine gospodinjstva v Waldorfski osnovni šoli
  21. Melani Bernjak: Odnos prekmurskih osmošolcev do zdravega življenjskega sloga
  22. Maruša Šavs: Praznovanje rojstnih dni in prehrana v vrtcu
  23. Špela Primar: Odnos staršev in vzgojiteljev do vključevanja živil z več sladkorja v prehrano otrok
  24. Gašper Klemenčič: Prehransko znanje in prehranske navade mladih športnikov
  25. Teja Zalar: Neformalno prehransko izobraževanje študentov
  26. Timea Urdih: Vpliv ketogene diete na telesno maso in počutje
  27. Alenka Stanonik: Vključevanje ekoloških živil v vrtčevsko prehrano
  28. Nina Švab: Odnos vzgojiteljev do zavržkov hrane v vrtcu
  29. Lucija Malovrh: Odnos odraslih do prehranskih dopolnil
  30. Eva Trelec: Vključevanje slovenskih tradicionalnih jedi v vrtčevsko prehrano otrok

Druga dela (11)

  1. Martina Erjavšek, Tanja Zupančič, Stojan Kostanjevec: Stališča učiteljev o pomenu gospodinjskega izobraževanja v osnovni šoli
  2. Stojan Kostanjevec, Anja Krištof, Martina Erjavšek: Odnos dijakov in študentov do odgovornega ravnanja s hrano
  3. Martina Erjavšek, Francka Lovšin Kozina: Stališča učiteljev z ustrezno in neustrezno formalno izobrazbo za poučevanje gospodinjstva do predmeta gospodinjstvo
  4. Martina Erjavšek, Francka Lovšin Kozina: Stališča učiteljev z ustrezno in neustrezno formalno izobrazbo za poučevanje gospodinjstva do predmeta gospodinjstvo
  5. Stojan Kostanjevec, Martina Erjavšek: Prehransko opismenjevanje otrok z vidika usvajanja prehranskih veščin
  6. Stojan Kostanjevec, Nives Žabkar, Martina Erjavšek: Vključevanje študentov Pedagoške fakultete v program Ekošola
  7. Martina Erjavšek, Francka Lovšin Kozina, Stojan Kostanjevec: Odnos učiteljev gospodinjstva do vključevanja trajnostnih vsebin pri predmetu gospodinjstvo
  8. Martina Erjavšek: Sodobni vidiki gospodinjskega izobraževanja v Sloveniji
  9. Martina Erjavšek, Stojan Kostanjevec: Formalno prehransko izobraževanje in vključevanje staršev vspodbujanje prehranske pismenosti otrok
  10. Martina Erjavšek, Stojan Kostanjevec: Moja prehrana in vpliv živil na okolje
  11. Stojan Kostanjevec, Martina Erjavšek: Kaj naj si skuham, kaj naj sploh jem?