Your browser does not allow JavaScript!
JavaScript is necessary for the proper functioning of this website. Please enable JavaScript or use a modern browser.
Open Science Slovenia
Open Science
DiKUL
slv
|
eng
Search
Browse
New in RUL
About RUL
In numbers
Help
Sign in
Organisation
Files
Mentors
Basic
Bibliography
Published theses
Top keywords
Keyword timeline
Co-mentors
Bibliography of the person, including all types of documents, not only theses.
PhD theses (1)
Martina Oder:
Ugotavljanje intenzivnosti pritrjevanja bakterij vrste Legionella pneumophila na površine materialov za vodovodne napeljave
MSc theses (25)
Mateja Stare:
Prisotnost mikroorganizmov v proizvodnji plastičnih izdelkov in ugotavljanje njihove potencialne zmožnosti biorazgradnje
Urška Šunta:
Sprememba mikrobiološke slike črne vode ob njenem čiščenju z algami
Igor Strmšek:
Pojavnost parazitov v iztrebkih psov, najdenih na javnih površinah
Maša Ceglar:
Primerjava dveh metod za ugotavljanje prisotnosti bakterije Escherichia coli v vodi Podpeškega in Rakiškega jezera in dokazovanje njenih virulentnih sevov
Kristina Rakuša Krašovec:
Pojavnost bakterije Helicobacter pylori v prebavnem traktu človeka v povezavi z njegovim življenskim slogom
Janja Kolenc:
Spremljanje dejavnikov tveganja ob zdravljenju kirurških ran pri pacientih z vstavljeno endoprotezo
Irena Križman Jerlah:
Prisotnost gliv v kopalni vodi, na površinah in v zraku bazenskih kopališč
Mirjana Dražetič:
Prisotnost po Gramu negativnih bakterij v javnih bazenskih kopališčih in njihova odpornost proti antibiotikom
Tanja Rejc:
Prisotnost mikroorganizmov, črnega ogljika in ogljikovega dioksida v zraku notranjih prostorov vrtcev v Zasavju
Tatjana Blažić:
Pojavnost okužb opeklinskih ran
Nina Suhadolc Milković:
Izbruh kolonizacij pri pacientih s proti karbapenemom odporno bakterijo Pseudomonas putida na oddelku za internistično onkologijo
Dominika Žagar:
Pojavnost proti antibiotikom odpornih bakterij na oblačilih vzgojiteljic v vrtcu
Ana Primožič:
Mikrobiološka onesnaženost sadja in zelenjave v trgovskih verigah
Lea Kikec:
Higiensko-tehnična ustreznost delovnega procesa v vzgojno varstveni ustanovi Lendava, s poudarkom na higienski ustreznosti oblačil vzgojiteljic in pomočnic vzgojiteljic
Nina Mavrič:
Ugotavljanje antioksidativnih in protimikrobnih lastnosti ekstrakta jabolčnih olupkov, ki ga lahko dodajamo hitozanskemu premazu za živila
Nika Lovrač:
Protimikrobno delovanje kisov in ocetne kisline
Lucija Pirc:
Ugotavljanje varne priprave živil v domači kuhinji
Petra Fajs:
Prisotnost bakterije Escherichia coli in drugih skupin mikroorganizmov v različnih fazah predelave komposta
Katja Fefer:
Vpliv bisfenolov na rast alge Chlorella vulgaris in vzpostavljanje kokultur z bakterijami za povečanje algne biomase
Špela Kisilak:
Potrošnikovo znanje in ravnanje v domači kuhinji ter higiensko stanje kuhinjskih površin in opreme
Ana Marija Jeler:
Vpliv sestave hitozanskega premaza na rast plesni Penicillium expansum in tvorbo toksina - patulina
Manca Avsec:
Vpliv povečane uporabe razkužil na površinah javnih objektov na bakterijsko odpornost
Maja Novak:
Pojavnost proti antibiotikom odpornih sevov bakterije Escherichia coli v površinskih vodah
Nina Filipič:
Zagotavljanje varnosti živil v kuhinjah študentskih domov
Tanja Elezović:
Varno ravnanje z odpadki iz zdravstva v laboratoriju 3. stopnje biološke varnosti
BSc theses (4)
Janja Ručna:
Ugotavljanje prisotnosti kvasovk, plesni in aflatoksina M1 v mleku in mlečnih izdelkih
Sebastjan Lukač:
Obdelovanje površin kovin za kontrolirano adhezijo bakterij
Petra Mihovec:
Ugotavljanje mikrobiološke kakovosti surovega mleka s standardnimi metodami inpostopkom rida R count
Andreja Primožič:
Pojavnost in mnenje študentov Zdravstvene fakultete o okužbi z virusom SARS-CoV-2
Other documents (11)
Karmen Godič Torkar, Slavica Golc-Teger:
The microbiological quality of raw milk after introducing the two day's milk collecting system
Karmen Godič Torkar, Slavica Golc-Teger:
The presence of some pathogen micro organisms, yeasts and moulds in cheese samples produced at small dairy-processing plants
Karmen Godič Torkar, Slavica Golc-Teger:
The microbiological quality of some critical control points in the cheese production of individual Slovenian cheese-markers
Dominika Žagar, Anamarija Zore, Karmen Godič Torkar:
The occurrence of antibiotic-resistant bacteria on the clothes of nursery teachers in daycare centres
Davor Kovačević, Rok Pratnekar, Karmen Godič Torkar, Jasmina Salopek, Goran Dražić, Anže Abram, Klemen Bohinc:
Influence of polyelectrolyte multilayer properties on bacterial adhesion capacity
Karmen Godič Torkar, Martina Oder:
The influence of temperature, disinfection and water softening of drinking water on the multiplication of Legionella pneumophila
An Galičič, Natalija Kranjec, Andrej Kirbiš, Karmen Godič Torkar, Mojca Jevšnik Podlesnik:
Consumer's attitude and manipulation of raw milk from milk vending machines
Mira Dražetić, Irena Križman Jerlah, Karmen Godič Torkar:
Prepoznavanje nekaterih mikrobioloških dejavnikov tveganja v javnih bazenskih kopališčih
Karmen Godič Torkar, Rok Fink:
Potential applications of rapid microbiological methods for detection of antibiotic residues in wastewater, surface and well water
Andrej Ovca, Barbara Rednak, Karmen Godič Torkar, Mojca Jevšnik Podlesnik, Martin Bauer:
Students' mobile phones - how clean are they?
Mojca Jevšnik Podlesnik, Lucija Pirc, Andrej Ovca, Marina Šantić, Peter Raspor, Karmen Godič Torkar:
A multimethod study on kitchen hygiene, consumer knowledge and food handling practices at home