Vaš brskalnik ne omogoča JavaScript!
JavaScript je nujen za pravilno delovanje teh spletnih strani. Omogočite JavaScript ali pa uporabite sodobnejši brskalnik.
Nacionalni portal odprte znanosti
Odprta znanost
DiKUL
slv
|
eng
Iskanje
Brskanje
Novo v RUL
Kaj je RUL
V številkah
Pomoč
Prijava
Po članicah UL
Deleži
Največkrat
Datoteke
Letna poročila
Mentorstva
Osnovno
Bibliografija
Objave zaključnih del
Top ključne besede
Pojavnost ključnih besed
Komentorji
Bibliografija osebe. Seznam zajema vsa gradiva in ne le tista, kje je oseba mentor.
Diplomska dela (5)
Nuša Košar:
Dielektrične lastnosti in potvorba mleka z vodo
Janja Ručna:
Ugotavljanje prisotnosti kvasovk, plesni in aflatoksina M1 v mleku in mlečnih izdelkih
Monika Antalašić:
Učinkovitost uporabe hitre imunoencimske metode (E.L.I.S.A) za odkrivanje potvorb ovčjega mleka s kravjim mlekom
Petra Mihovec:
Ugotavljanje mikrobiološke kakovosti surovega mleka s standardnimi metodami inpostopkom rida R count
Jasna Poljanšek:
Primerjava kakovosti kozjega mleka dveh pasem
Druga dela (3)
Karmen Godič Torkar, Slavica Golc-Teger:
The microbiological quality of raw milk after introducing the two day's milk collecting system
Karmen Godič Torkar, Slavica Golc-Teger:
The presence of some pathogen micro organisms, yeasts and moulds in cheese samples produced at small dairy-processing plants
Karmen Godič Torkar, Slavica Golc-Teger:
The microbiological quality of some critical control points in the cheese production of individual Slovenian cheese-markers