Vaš brskalnik ne omogoča JavaScript!
JavaScript je nujen za pravilno delovanje teh spletnih strani. Omogočite JavaScript ali pa uporabite sodobnejši brskalnik.
Nacionalni portal odprte znanosti
Odprta znanost
DiKUL
slv
|
eng
Iskanje
Brskanje
Novo v RUL
Kaj je RUL
V številkah
Pomoč
Prijava
Po članicah UL
Deleži
Največkrat
Datoteke
Letna poročila
Mentorstva
Osnovno
Bibliografija
Objave zaključnih del
Top ključne besede
Pojavnost ključnih besed
Komentorji
Bibliografija osebe. Seznam zajema vsa gradiva in ne le tista, kje je oseba mentor.
Doktorska dela (1)
Kajetan Trošt:
Vpliv tehnoloških postopkov na spremembe fenolnih spojin v sokovih in nektarjih
Magistrska dela (1)
Zala Kolenc:
Določanje sterolne sestave olja navadnega rička (Camelina sativa (L.) Crantz)
Diplomska dela (8)
Nina Urh:
Optimalni pogoji obiranja jabolk cv. Pinova in cv. Marina
Mirta Kadivec:
Tehnološka kakovost jajčevcev za predelavo
Lovro Sinkovič:
Vpliv skladiščenja in sorte na vsebnost polifenolov, askorbinske kisline in antioksidativni potencial radiča (Cichorium intybus L.)
Luka Kranjc:
Vpliv žganih pijač na preživetje bakterij seva Salmonella enteritidis v modelu želodca
Boštjan Cvetan:
Ohranjanje sortne značilnosti odbranih klonov Sauvignona s tehnologijo zorenja vina na drožeh
Goran Pandol:
Priprava rastlinske tkivne kulture Mandragora officinarum v celični suspenziji za produkcijo sekundarnih metabolitov
Matej Žvokelj:
Obstojnost vitaminov in skupni antioksidativni potencial v sadno-žitni rezini
Breda Friškovec:
Kakovost jabolčnika slovenskih pridelovalcev
Druga dela (13)
Portret prof. dr. Janez Hribar
Janez Hribar, Nadja Škrk, Urška Blaznik:
Umik prehrambenih izdelkov s polic
Janez Hribar, Dušan Lesjak, Marko Marinčič, Gaber Aleš, Marko Golja:
O univerzi danes
Janez Hribar:
Kisanje zelja in priprava domačega soka
Janez Hribar:
Žganjekuha
Rajko Vidrih, Janez Hribar, Željko Prgomet, Nataša Poklar Ulrih:
The physico-chemical properties of strawberry tree (Arbutus unedo L.) fruits
Lovro Sinkovič, Dragan Žnidarčič, Rajko Vidrih, Janez Hribar, Žarko Ilin:
Fatty acid composition of leaves of forced chicory (Cichorium intybus L.)
Tomaž Polak, Tomaž Požrl, Janez Hribar, Lea Demšar, Blaž Cigić:
Mechanical stress results in immediate accumulation of glucosinolates in fresh-cut cabbage
Janez Hribar, Irena Budić-Leto, Iva Humar, Goran Zdunić, Emil Zlatić:
Volatile compounds in Prošek dessert wines produced from white and red grapes
Tatjana Košmerl, Milica Kač:
Osnovne kemijske in senzorične analize mošta in vina
Tatjana Košmerl, Milica Kač:
Kemijske analize in postopki čiščenja vina
Tomaž Požrl, Dragan Žnidarčič, Mirela Kopjar, Janez Hribar, Marjan Simčič:
Change of textural properties of tomatoes due to storage and storage temperatures
Filip Dujmić, Karin Kovačević Ganić, Duška Čurić, Sven Karlović, Tomislav Bosiljkov, Damir Ježek, Rajko Vidrih, Janez Hribar, Emil Zlatić, Tihomir Prusina, Sucheta Khubber, Francisco J. Barba, Mladen Brnčić:
Non-thermal ultrasonic extraction of polyphenolic compounds from red wine lees