Številke

Bibliografija osebe. Seznam zajema vsa gradiva in ne le tista, kje je oseba mentor.

Doktorska dela (1)

  1. Kajetan Trošt: Vpliv tehnoloških postopkov na spremembe fenolnih spojin v sokovih in nektarjih

Magistrska dela (1)

  1. Zala Kolenc: Določanje sterolne sestave olja navadnega rička (Camelina sativa (L.) Crantz)

Diplomska dela (8)

  1. Nina Urh: Optimalni pogoji obiranja jabolk cv. Pinova in cv. Marina
  2. Mirta Kadivec: Tehnološka kakovost jajčevcev za predelavo
  3. Lovro Sinkovič: Vpliv skladiščenja in sorte na vsebnost polifenolov, askorbinske kisline in antioksidativni potencial radiča (Cichorium intybus L.)
  4. Luka Kranjc: Vpliv žganih pijač na preživetje bakterij seva Salmonella enteritidis v modelu želodca
  5. Boštjan Cvetan: Ohranjanje sortne značilnosti odbranih klonov Sauvignona s tehnologijo zorenja vina na drožeh
  6. Goran Pandol: Priprava rastlinske tkivne kulture Mandragora officinarum v celični suspenziji za produkcijo sekundarnih metabolitov
  7. Matej Žvokelj: Obstojnost vitaminov in skupni antioksidativni potencial v sadno-žitni rezini
  8. Breda Friškovec: Kakovost jabolčnika slovenskih pridelovalcev

Druga dela (13)

  1. Portret prof. dr. Janez Hribar
  2. Janez Hribar, Nadja Škrk, Urška Blaznik: Umik prehrambenih izdelkov s polic
  3. Janez Hribar, Dušan Lesjak, Marko Marinčič, Gaber Aleš, Marko Golja: O univerzi danes
  4. Janez Hribar: Kisanje zelja in priprava domačega soka
  5. Janez Hribar: Žganjekuha
  6. Rajko Vidrih, Janez Hribar, Željko Prgomet, Nataša Poklar Ulrih: The physico-chemical properties of strawberry tree (Arbutus unedo L.) fruits
  7. Lovro Sinkovič, Dragan Žnidarčič, Rajko Vidrih, Janez Hribar, Žarko Ilin: Fatty acid composition of leaves of forced chicory (Cichorium intybus L.)
  8. Tomaž Polak, Tomaž Požrl, Janez Hribar, Lea Demšar, Blaž Cigić: Mechanical stress results in immediate accumulation of glucosinolates in fresh-cut cabbage
  9. Janez Hribar, Irena Budić-Leto, Iva Humar, Goran Zdunić, Emil Zlatić: Volatile compounds in Prošek dessert wines produced from white and red grapes
  10. Tatjana Košmerl, Milica Kač: Osnovne kemijske in senzorične analize mošta in vina
  11. Tatjana Košmerl, Milica Kač: Kemijske analize in postopki čiščenja vina
  12. Tomaž Požrl, Dragan Žnidarčič, Mirela Kopjar, Janez Hribar, Marjan Simčič: Change of textural properties of tomatoes due to storage and storage temperatures
  13. Filip Dujmić, Karin Kovačević Ganić, Duška Čurić, Sven Karlović, Tomislav Bosiljkov, Damir Ježek, Rajko Vidrih, Janez Hribar, Emil Zlatić, Tihomir Prusina, Sucheta Khubber, Francisco J. Barba, Mladen Brnčić: Non-thermal ultrasonic extraction of polyphenolic compounds from red wine lees