Vaš brskalnik ne omogoča JavaScript!
JavaScript je nujen za pravilno delovanje teh spletnih strani. Omogočite JavaScript ali pa uporabite sodobnejši brskalnik.
Nacionalni portal odprte znanosti
Odprta znanost
DiKUL
slv
|
eng
Iskanje
Brskanje
Novo v RUL
Kaj je RUL
V številkah
Pomoč
Prijava
Po članicah UL
Deleži
Največkrat
Datoteke
Letna poročila
Mentorstva
Osnovno
Bibliografija
Objave zaključnih del
Top ključne besede
Pojavnost ključnih besed
Komentorji
Bibliografija osebe. Seznam zajema vsa gradiva in ne le tista, kje je oseba mentor.
Diplomska dela (14)
Marjana Kopač:
Formulacija in priprava funkcionalnega živila - kruha, obogatenega z mineralno obogateno kvasno biomaso
Nataša Kušar:
Vpliv kislega testa na kakovost toasta
Barbara Ručman:
Spremembe vsebnosti antioksidantov v pakiranem, sveže narezanem zelju
Vesna Slemenšek:
Vpliv dodatka sladne moke na kakovost pšeničnih kruhov
Benjamin Kirm:
Optimizacija oskrbovalne verige kruha in pekovskega peciva
Maja Vojković:
Vpliv okoljskih parametrov na rast plesni rodu Penicillium in tvorbo ohratoksina A
Tomaž Redek:
Vpliv kvasovk na sestavo hlapnih spojin v spontano kisanih testih
Špela Adamič:
Pogostost napak v označbah na zavitkih nekaterih predpakiranih živil
Robert Hrastar:
Vpliv sorte in rastišča na vsebnost ksantohumola v hmelju
Matejka Fajs:
Uporaba emulgatorjev na osnovi monogliceridov v pekarstvu
Katja Križman:
Vpliv kvasovk na sestavo sekundarnih metabolitov v rženih kisanih testih
Naja Eržen:
Obravnava napak v deklaracijah na zavitkih nekaterih piškotov in čipsa
Marjan Rener:
Vpliv rezanja in kontrolirane atmosfere na vsebnost vitamina C v zelju
Matej Bornšek:
Vpliv snažnosti polnilnih linij za brezalkoholne pijače na kakovost končnih proizvodov