Your browser does not allow JavaScript!
JavaScript is necessary for the proper functioning of this website. Please enable JavaScript or use a modern browser.
Open Science Slovenia
Open Science
DiKUL
slv
|
eng
Search
Browse
New in RUL
About RUL
In numbers
Help
Sign in
Organisation
Files
Mentors
Basic
Bibliography
Published theses
Top keywords
Keyword timeline
Co-mentors
Bibliography of the person, including all types of documents, not only theses.
BSc theses (14)
Marjana Kopač:
Formulacija in priprava funkcionalnega živila - kruha, obogatenega z mineralno obogateno kvasno biomaso
Nataša Kušar:
Vpliv kislega testa na kakovost toasta
Barbara Ručman:
Spremembe vsebnosti antioksidantov v pakiranem, sveže narezanem zelju
Vesna Slemenšek:
Vpliv dodatka sladne moke na kakovost pšeničnih kruhov
Benjamin Kirm:
Optimizacija oskrbovalne verige kruha in pekovskega peciva
Maja Vojković:
Vpliv okoljskih parametrov na rast plesni rodu Penicillium in tvorbo ohratoksina A
Tomaž Redek:
Vpliv kvasovk na sestavo hlapnih spojin v spontano kisanih testih
Špela Adamič:
Pogostost napak v označbah na zavitkih nekaterih predpakiranih živil
Robert Hrastar:
Vpliv sorte in rastišča na vsebnost ksantohumola v hmelju
Matejka Fajs:
Uporaba emulgatorjev na osnovi monogliceridov v pekarstvu
Katja Križman:
Vpliv kvasovk na sestavo sekundarnih metabolitov v rženih kisanih testih
Naja Eržen:
Obravnava napak v deklaracijah na zavitkih nekaterih piškotov in čipsa
Marjan Rener:
Vpliv rezanja in kontrolirane atmosfere na vsebnost vitamina C v zelju
Matej Bornšek:
Vpliv snažnosti polnilnih linij za brezalkoholne pijače na kakovost končnih proizvodov