Podrobno

Permakulturni potencial v Občini Škofljica : zaključna seminarska naloga
ID Tomažič, Marko (Avtor), ID Cigale, Dejan (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu

.pdfPDF - Predstavitvena datoteka, prenos (2,15 MB)
MD5: 24F476C5DA1C028F94C9D7E22C0A7F26
PID: 20.500.12556/rul/c2e5a174-fd8f-4473-ab52-d935e029ea39

Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:zaključne seminarske naloge, geografske diplome, ekološko kmetijstvo, pridelava zelenjave, vrtičkarstvo, Škofljica
Vrsta gradiva:Diplomsko delo/naloga
Tipologija:2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:FF - Filozofska fakulteta
Kraj izida:Ljubljana
Založnik:[M. Tomažič]
Leto izida:2017
Št. strani:45 str.
PID:20.500.12556/RUL-99268 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:631.147(497.451)
COBISS.SI-ID:65086818 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUL:10.01.2018
Število ogledov:2522
Število prenosov:568
Metapodatki:XML DC-XML DC-RDF
:
TOMAŽIČ, Marko, 2017, Permakulturni potencial v Občini Škofljica : zaključna seminarska naloga [na spletu]. Diplomsko delo. Ljubljana : M. Tomažič. [Dostopano 29 marec 2025]. Pridobljeno s: https://repozitorij.uni-lj.si/IzpisGradiva.php?lang=slv&id=99268
Kopiraj citat
Objavi na:Bookmark and Share

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Ključne besede:organic farming, vegetable-growing, plot gardening

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
  1. Starter cultures for the production of mild yoghurt
  2. The effect of freezing, frozen storage and thawing on the strawberry fruit composition
  3. Metabolism of phenolic compounds by brewer's yeast
  4. ǂThe ǂimpact of fermentation on some important nutritional components of pseudocereals
  5. The phenolic profile of sweet cherry fruits influenced by cultivar/rootstock combination
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:
  1. Microorganisms with claimed probiotic properties: an overview of recent literature
  2. Adolescents' awareness of lactic acid bacteria
  3. Optimization of extraction of phenolic compounds from hyssopus officinalis
  4. Comparison of some chemical properties of different types of honey

Nazaj