Vaš brskalnik ne omogoča JavaScript!
JavaScript je nujen za pravilno delovanje teh spletnih strani. Omogočite JavaScript ali pa uporabite sodobnejši brskalnik.
Nacionalni portal odprte znanosti
Odprta znanost
DiKUL
slv
|
eng
Iskanje
Brskanje
Novo v RUL
Kaj je RUL
V številkah
Pomoč
Prijava
Identification of compounds in honey of French origin and their potential antimcrobial properties : Master's Study Programme Industrial Pharmacy
ID
Mestnik, Anja
(
Avtor
),
ID
Ilaš, Janez
(
Mentor
)
Več o mentorju...
,
ID
Larroque, Michel
(
Komentor
)
URL - Predstavitvena datoteka, za dostop obiščite
http://www.ffa.uni-lj.si/docs/default-source/knjiznica-doc/magistrske/2017/mestnik_anja_mag_nal_2017.pdf?sfvrsn=2
Galerija slik
Jezik:
Angleški jezik
Vrsta gradiva:
Magistrsko delo/naloga
Tipologija:
2.09 - Magistrsko delo
Organizacija:
FFA - Fakulteta za farmacijo
Kraj izida:
Ljubljana
Založnik:
[A. Mestnik]
Leto izida:
2017
Št. strani:
XI, 52 str.
PID:
20.500.12556/RUL-97953
UDK:
615.015.8:638.16(043.3)
COBISS.SI-ID:
4400241
Datum objave v RUL:
05.01.2018
Število ogledov:
1156
Število prenosov:
176
Metapodatki:
Citiraj gradivo
Navadno besedilo
BibTeX
EndNote XML
EndNote/Refer
RIS
ABNT
ACM Ref
AMA
APA
Chicago 17th Author-Date
Harvard
IEEE
ISO 690
MLA
Vancouver
:
Kopiraj citat
Objavi na:
Sekundarni jezik
Jezik:
Slovenski jezik
Naslov:
Identifikacija spojin v medu francoskega izvora in njihove potencialne antimikrobne lastnosti
Ključne besede:
antimikrobne spojine
,
tenkoplastna kromatografija
,
tekočinska kromatografija visoke ločljivosti
,
fenolne kisline
,
med
,
bakterijska rezistenca
Podobna dela
Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:
Nazaj