izpis_h1_title_alt

Identification of compounds in honey of French origin and their potential antimcrobial properties : Master's Study Programme Industrial Pharmacy
ID Mestnik, Anja (Avtor), ID Ilaš, Janez (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu, ID Larroque, Michel (Komentor)

URLURL - Predstavitvena datoteka, za dostop obiščite http://www.ffa.uni-lj.si/docs/default-source/knjiznica-doc/magistrske/2017/mestnik_anja_mag_nal_2017.pdf?sfvrsn=2 Povezava se odpre v novem oknu

Jezik:Angleški jezik
Vrsta gradiva:Magistrsko delo/naloga
Tipologija:2.09 - Magistrsko delo
Organizacija:FFA - Fakulteta za farmacijo
Kraj izida:Ljubljana
Založnik:[A. Mestnik]
Leto izida:2017
Št. strani:XI, 52 str.
PID:20.500.12556/RUL-97953 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:615.015.8:638.16(043.3)
COBISS.SI-ID:4400241 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUL:05.01.2018
Število ogledov:936
Število prenosov:156
Metapodatki:XML RDF-CHPDL DC-XML DC-RDF
:
Kopiraj citat
Objavi na:Bookmark and Share

Sekundarni jezik

Jezik:Slovenski jezik
Naslov:Identifikacija spojin v medu francoskega izvora in njihove potencialne antimikrobne lastnosti
Ključne besede:antimikrobne spojine, tenkoplastna kromatografija, tekočinska kromatografija visoke ločljivosti, fenolne kisline, med, bakterijska rezistenca

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Nazaj