Podrobno

Proučevanje procesnih parametrov za izdelavo gela ksantana : enoviti magistrski študijski program Farmacija
ID Plut, Karin (Avtor), ID Kerč, Janez (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu, ID Homar, Miha (Komentor)

URLURL - Predstavitvena datoteka, za dostop obiščite http://www.ffa.uni-lj.si/docs/default-source/knjiznica-doc/magistrske/2017/plut_karin_mag_nal_2017.pdf?sfvrsn=2 Povezava se odpre v novem oknu

Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:ksantanski gel, polimeri, načrtovanje eksperimentov, procesni parametri, vzorci, reologija
Vrsta gradiva:Magistrsko delo/naloga
Tipologija:2.09 - Magistrsko delo
Organizacija:FFA - Fakulteta za farmacijo
Kraj izida:Ljubljana
Založnik:[K. Plut]
Leto izida:2017
Št. strani:IX, 60 f.
PID:20.500.12556/RUL-97946 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:532.135:615(043.3)
COBISS.SI-ID:4370545 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUL:05.01.2018
Število ogledov:2020
Število prenosov:295
Metapodatki:XML DC-XML DC-RDF
:
PLUT, Karin, 2017, Proučevanje procesnih parametrov za izdelavo gela ksantana : enoviti magistrski študijski program Farmacija [na spletu]. Magistrsko delo. Ljubljana : K. Plut. [Dostopano 1 april 2025]. Pridobljeno s: http://www.ffa.uni-lj.si/docs/default-source/knjiznica-doc/magistrske/2017/plut_karin_mag_nal_2017.pdf?sfvrsn=2
Kopiraj citat
Objavi na:Bookmark and Share

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Naslov:Investigation of the process parameters for preparation of the xanthan gel

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
  1. optimisation of heat treatment process of 30CrNiMo8 steel for achieving adequate cross section mechanical properties
  2. Karakterizacija jekla UTOPMo5
  3. Karakterizacija toplotno obdelanega jekla NICRODUR 400
  4. ǂThe ǂeffect of heat treatment of PT955 steel on microstructure degradation at higher temperatures
  5. evolution of microstructure and mechanical properties of UTOPNiCu steel
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:
  1. Decisions and commentaries
  2. ONLINE SALE OF MEDICINES IN THE LIGHT OF EUROPEAN UNION LAW
  3. ICT research, development and innovation in the Slovenian entrepreneurship in the light of the European Digital Agenda
  4. Cloud computing dimensions in the light of GDPR
  5. Decisions and commentaries

Nazaj