Podrobno

Študij zmrzovanja z dinamičnim slikanjem z magnetno resonanco : diplomsko delo
ID Klančar, Katja (Avtor), ID Serša, Igor (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu

.pdfPDF - Predstavitvena datoteka, prenos (8,41 MB)
MD5: 4E10754B15734C80B0425AE811FE121D
PID: 20.500.12556/rul/66a16463-a4e8-42af-a83d-ba5e7aa8fa94

Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:jedrska magnetna resonanca, slikanje z magnetno resonanco, zmrzovanje, hrana
Vrsta gradiva:Diplomsko delo
Tipologija:2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:FMF - Fakulteta za matematiko in fiziko
Kraj izida:Ljubljana
Založnik:[K. Klančar]
Leto izida:2016
Št. strani:65 str.
PID:20.500.12556/RUL-97529 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:543.429.23
COBISS.SI-ID:2980452 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUL:26.10.2017
Število ogledov:5065
Število prenosov:317
Metapodatki:XML DC-XML DC-RDF
:
KLANČAR, Katja, 2016, Študij zmrzovanja z dinamičnim slikanjem z magnetno resonanco : diplomsko delo [na spletu]. Diplomsko delo. Ljubljana : K. Klančar. [Dostopano 1 april 2025]. Pridobljeno s: https://repozitorij.uni-lj.si/IzpisGradiva.php?lang=slv&id=97529
Kopiraj citat
Objavi na:Bookmark and Share

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Ključne besede:nuclear magnetic resonance, magnetic resonance imaging, freezing, food

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
  1. Izboljšanje prehranske vrednosti in trajnosti kruha z dodatkom grozdnih tropin in oljčne pogače
  2. Segrevanje snovi z mikrovalovi brez konvekcije
  3. Vpliv dodatka trehaloze na tehnološke in senzorične lastnosti kruha
  4. Uporaba različnih sevov kvasovk vrste Saccharomyces cerevisiae za pripravo kruha
  5. Vpliv dodatka kislega testa s kaljenimi zrni pire na tehnološke in senzorične lastnosti kruha
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:
  1. Uporaba ozona pri pripravi živil
  2. Visokofrekvenčni resonator za 2,2 GHz
  3. SENZORIČNA OCENA KRUHA IZ RŽI (Secale cereale L.), NAVADNE PŠENICE (Triticum aestivum L.) IN SORŽICE (MEŠANICA PŠENICE IN RŽI)

Nazaj