Podrobno

Karakterizacija in kakovost aluminijevih zlitin za tlačno litje : diplomsko delo
ID Reitmeier, Matjaž (Avtor), ID Mrvar, Primož (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu

.pdfPDF - Predstavitvena datoteka, prenos (1,52 MB)
MD5: 9CF96B800394DED7426B558EF89EC742
PID: 20.500.12556/rul/a7502131-25aa-4ae6-bb58-b162c386a326

Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:tlačno litje, aluminijeve zlitine, karakterizacija, kakovost
Vrsta gradiva:Višješolska diplomska naloga
Tipologija:2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:NTF - Naravoslovnotehniška fakulteta
Kraj izida:Ljubljana
Založnik:[M. Reitmeier]
Leto izida:2016
Št. strani:V, 34 f.
PID:20.500.12556/RUL-89035 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:621.74
COBISS.SI-ID:1646943 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUL:10.02.2017
Število ogledov:3457
Število prenosov:413
Metapodatki:XML DC-XML DC-RDF
:
REITMEIER, Matjaž, 2016, Karakterizacija in kakovost aluminijevih zlitin za tlačno litje : diplomsko delo [na spletu]. Diplomsko delo. Ljubljana : M. Reitmeier. [Dostopano 5 april 2025]. Pridobljeno s: https://repozitorij.uni-lj.si/IzpisGradiva.php?lang=slv&id=89035
Kopiraj citat
Objavi na:Bookmark and Share

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
  1. Fruit phenolic profile of different highbush blueberry (Vaccinium corymbosum L.) cultivars during ripening
  2. Chemical profile of black currant fruit modified by different degree of infection with black currant leaf spot
  3. The influence of different rootstocks for apple (Malus domestica Borkh.) on selected quality parameters of 'Golden delicious' cultivar
  4. ǂThe ǂcomparison of the fruit quality of selected varieties of blackberries (Rubus fruticosus L.) between different harvest periods
  5. Composition of sugars, organic acids, and total phenolics in 25 wild or cultivated berry species
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:
  1. Vsebnost sladkorjev in organskih kislin v plodovih različnih genotipov malinjaka (Rubus idaeus l.)
  2. Semikontinuirni proces pridobivanja organskih produktov iz macesnove biomase s subkritično vodo
  3. Vsebnost sladkorjev in organskih kislin v socvetjih in jagodah bezga
  4. HRANILA V VLOGI REGULATORJEV KAKOVOSTI PLODOV JABLAN
  5. Validacija HPLC metode za določanje organskih kislin in sladkorjev v vinu

Nazaj