Podrobno

Karakterizacija in kakovost aluminijevih zlitin za tlačno litje : diplomsko delo
ID Reitmeier, Matjaž (Avtor), ID Mrvar, Primož (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu

.pdfPDF - Predstavitvena datoteka, prenos (1,52 MB)
MD5: 9CF96B800394DED7426B558EF89EC742
PID: 20.500.12556/rul/a7502131-25aa-4ae6-bb58-b162c386a326

Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:tlačno litje, aluminijeve zlitine, karakterizacija, kakovost
Vrsta gradiva:Višješolska diplomska naloga
Tipologija:2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:NTF - Naravoslovnotehniška fakulteta
Kraj izida:Ljubljana
Založnik:[M. Reitmeier]
Leto izida:2016
Št. strani:V, 34 f.
PID:20.500.12556/RUL-89035 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:621.74
COBISS.SI-ID:1646943 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUL:10.02.2017
Število ogledov:3465
Število prenosov:413
Metapodatki:XML DC-XML DC-RDF
:
REITMEIER, Matjaž, 2016, Karakterizacija in kakovost aluminijevih zlitin za tlačno litje : diplomsko delo [na spletu]. Diplomsko delo. Ljubljana : M. Reitmeier. [Dostopano 6 april 2025]. Pridobljeno s: https://repozitorij.uni-lj.si/IzpisGradiva.php?lang=slv&id=89035
Kopiraj citat
Objavi na:Bookmark and Share

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
  1. ǂThe ǂinfluence of excipients and process parameters on the rheological properties of the xanthan gel
  2. Analiza vplivov kemične sestave in procesnih parametrov na mehanske lastnosti pri toplem iztiskavanju aluminijeve zlitine
  3. The impact of solvents and process parameters on the preparation of liposomes by injection method
  4. The influence of formulation and process parameters on the properties of a dry emulsion prepared with the spray drying technology
  5. Investigation of the process parameters for preparation of the xanthan gel
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:
  1. INFLUENCE OF PROCESS PARAMETERS ON THE FINAL ALGINATE AEROGELS PROPERTIES
  2. The influence of composition of the medium of enyzmes activity Pleurotus ostreatus
  3. Impact of process parameters on the slip ring quality
  4. Optimization of process parameters and composition of fermentation medium for kefiran production from natural kefir grains
  5. IMPACT OF PROCESS PARAMETERS ON THE EXTRACTION OF MACROLIDE LACTAMS FROM THE FERMENTATION BROTH WITH TOLUENE

Nazaj