Details

Vpliv pomožnih snovi in procesnih parametrov na reološke lastnosti gela ksantana : enovit magistrski študij farmacija
ID Turk, Ines (Author), ID Kerč, Janez (Mentor) More about this mentor... This link opens in a new window, ID Homar, Miha (Comentor)

URLURL - Presentation file, Visit http://www.ffa.uni-lj.si/docs/default-source/knjiznica-doc/magistrske/turk_ines_mag_nal_2016.pdf?sfvrsn=2 This link opens in a new window

Language:Slovenian
Keywords:ksantan, reološko vrednotenje, suspenzije, metode sedimentiranja, metode redispergiranja
Work type:Master's thesis/paper
Typology:2.09 - Master's Thesis
Organization:FFA - Faculty of Pharmacy
Place of publishing:Ljubljana
Publisher:[I. Turk]
Year:2016
Number of pages:X, 59 f.
PID:20.500.12556/RUL-87368 This link opens in a new window
UDC:532.135:615.011(043.3)
COBISS.SI-ID:4107889 This link opens in a new window
Publication date in RUL:07.12.2016
Views:2362
Downloads:314
Metadata:XML DC-XML DC-RDF
:
TURK, Ines, 2016, Vpliv pomožnih snovi in procesnih parametrov na reološke lastnosti gela ksantana : enovit magistrski študij farmacija [online]. Master’s thesis. Ljubljana : I. Turk. [Accessed 26 March 2025]. Retrieved from: http://www.ffa.uni-lj.si/docs/default-source/knjiznica-doc/magistrske/turk_ines_mag_nal_2016.pdf?sfvrsn=2
Copy citation
Share:Bookmark and Share

Secondary language

Language:English
Title:The influence of excipients and process parameters on the rheological properties of the xanthan gel
Keywords:Reologija

Similar documents

Similar works from RUL:
  1. Ukinitev mejne kontrole na zračnih notranjih mejah v novih članicah EU
  2. Problem določitve meje v Piranskem zalivu
  3. Obrambnogeografska analiza odseka meje med Babnim poljem in Starodom
  4. Slovenska zahodna meja po drugi svetovni vojni
  5. Zunanja meja Evropske unije
Similar works from other Slovenian collections:
  1. Več plati Schengena
  2. Izvajanje schengenske evalvacije v Sloveniji
  3. Meja z Republiko Avstrijo
  4. Organizacija protokolarnega dogodka
  5. Poslovanje v evropskem prostoru

Back