izpis_h1_title_alt

Kulinarični turizem in značilnosti sodobnega gurmana : diplomsko delo
ID Jovanović, Božidar (Avtor), ID Podnar, Klement (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu

URLURL - Predstavitvena datoteka, za dostop obiščite http://dk.fdv.uni-lj.si/dela/jovanovic-bozidar.PDF Povezava se odpre v novem oknu

Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:gurmani, foodie, Kulinarika, Turizem in gastronomija, Družboslovne ankete, Diplomska dela
Vrsta gradiva:Diplomsko delo
Tipologija:2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:FDV - Fakulteta za družbene vede
Kraj izida:Ljubljana
Založnik:[B. Jovanović]
Leto izida:2016
Št. strani:80 f.
PID:20.500.12556/RUL-86994 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:338.48:641.5:303(043.2)
COBISS.SI-ID:34418269 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUL:11.11.2016
Število ogledov:1127
Število prenosov:239
Metapodatki:XML RDF-CHPDL DC-XML DC-RDF
:
Kopiraj citat
Objavi na:Bookmark and Share

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Ključne besede:Cooking, Tourism and gastronomy, Social surveys, Graduate theses

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Nazaj