Podrobno

Možne posledice uvedbe večinskega volilnega sistema v Republiki Sloveniji : (skozi oči institucionalistov)
ID Maurič, Barbara (Avtor), ID Pikalo, Jernej (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu, ID Zajc, Drago (Komentor)

URLURL - Predstavitvena datoteka, za dostop obiščite http://dk.fdv.uni-lj.si/diplomska/pdfs/mauric-barbara.pdf Povezava se odpre v novem oknu

Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:Volilni sistemi, Večinski volilni sistem, Volitve, Slovenija, Diplomska dela
Vrsta gradiva:Diplomsko delo
Tipologija:2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:FDV - Fakulteta za družbene vede
Kraj izida:Ljubljana
Založnik:[B. Maurič]
Leto izida:2016
Št. strani:73 f.
PID:20.500.12556/RUL-86654 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:324(497.4)(043.2)
COBISS.SI-ID:34333533 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUL:24.10.2016
Število ogledov:2186
Število prenosov:243
Metapodatki:XML DC-XML DC-RDF
:
MAURIČ, Barbara, 2016, Možne posledice uvedbe večinskega volilnega sistema v Republiki Sloveniji : (skozi oči institucionalistov) [na spletu]. Diplomsko delo. Ljubljana : B. Maurič. [Dostopano 1 april 2025]. Pridobljeno s: http://dk.fdv.uni-lj.si/diplomska/pdfs/mauric-barbara.pdf
Kopiraj citat
Objavi na:Bookmark and Share

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Ključne besede:Election systems, Majority voting system, Elections, Slovenia, Graduate theses

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
  1. Optimizacija ekstrakcije policikličnih aromatskih ogljikovodikov iz tal
  2. Določitev hlapnih komponent v medu z GC-MS
  3. Razvoj metode za določanje BTEX v tleh
  4. Določitev hlapnih komponent v medu
  5. Razvoj analizne metode za določevanje izbranih onesnaževal iz materialov za stik z živili v pijačah
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:
  1. Optimizacija ekstrakcije na trdno fazo za določanje policikličnih aromatskih ogljikovodikov v vodi
  2. Vsebnost ftalatov v biološkem mediju
  3. Določevanje endokrinih motilcev v urinu z GC/MS in kemometrijska karakterizacija
  4. Določevanje monosaharidov v izvlečku make (Lepidium meyenii) z GC-MS
  5. Simultaneous GC-MS determination of free and bound phenolic acids in Slovenian red wines and chemometric characterization

Nazaj