izpis_h1_title_alt

Vpliv redčenja grozdja in defoliacije na kakovost grozdja žlahtne vinske trte (Vitis vinifera L.) sorte 'Laški rizling' : diplomsko delo
ID Klopčič, Judita (Avtor), ID Korošec-Koruza, Zora (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu, ID Rusjan, Denis (Komentor)

.pdfPDF - Predstavitvena datoteka, prenos (898,59 KB)
MD5: F9818187F5CCC963B20F991B28008E17
PID: 20.500.12556/rul/23308485-6fb3-4d1d-9b50-f2ccc2ef4d14

Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:vinogradništvo, vinska trta, Vitis vinifera, Laški rizling, grozdje, redčenje, rez, defoliacija, kakovost, Dolenjska
Vrsta gradiva:Diplomsko delo
Tipologija:2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Kraj izida:Ljubljana
Založnik:[J. Klopčič]
Leto izida:2009
Št. strani:X, 39 f.
PID:20.500.12556/RUL-794 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:634.8:631.542.2(497.4Dolenjska)(043.2)
COBISS.SI-ID:6158457 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUL:11.07.2014
Število ogledov:2267
Število prenosov:356
Metapodatki:XML DC-XML DC-RDF
:
Kopiraj citat
Objavi na:Bookmark and Share

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Ključne besede:viticulture, grapevine, Vitis vinifera, Welschriesling, thinning, pruning, defoliation, quality, Dolenjska

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Nazaj