izpis_h1_title_alt

Fat quality in the indigenous Krškopolje pig reared in an enriched environment
ID Žemva, Marjeta (Avtor), ID Ngapo, Tania M. (Avtor), ID Malovrh, Špela (Avtor), ID Levart, Alenka (Avtor), ID Kovač, Milena (Avtor)

URLURL - Predstavitvena datoteka, za dostop obiščite http://aas.bf.uni-lj.si/zootehnika/104-2014/PDF/104-2014-2-75-79.pdf Povezava se odpre v novem oknu

Jezik:Angleški jezik
Ključne besede:pigs, autochthonous breeds, Krškopolje pig, enriched environment, fatty acid composition, intramuscular fat, back subcutaneous fat, quality
Vrsta gradiva:Delo ni kategorizirano
Tipologija:1.01 - Izvirni znanstveni članek
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Založnik:Biotehniška fakulteta
Leto izida:2014
Št. strani:Str. 75-79
Številčenje:Letn. 104, št. 2
PID:20.500.12556/RUL-78385 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:636.4
ISSN pri članku:1581-9175
DOI:10.14720/aas.2014.104.2.2 Povezava se odpre v novem oknu
COBISS.SI-ID:3490952 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUL:30.12.2015
Število ogledov:1781
Število prenosov:479
Metapodatki:XML RDF-CHPDL DC-XML DC-RDF
:
Kopiraj citat
Objavi na:Bookmark and Share

Gradivo je del revije

Naslov:Acta agriculturae Slovenica
Skrajšan naslov:Acta agric. Slov.
Založnik:Biotehniška fakulteta
ISSN:1581-9175
COBISS.SI-ID:213840640 Povezava se odpre v novem oknu

Sekundarni jezik

Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:prašiči, avtohtone pasme, krškopoljski prašič, obogateno okolje, maščobne kisline, mišična maščoba, hrbtna podkožna maščoba, kakovost

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Nazaj