izpis_h1_title_alt

Primerjava vsebnosti luteina in zeaksantina v rastlinskih vzorcih in prehranskih dopolnilih s kromatografskimi metodami : doktorska disertacija
ID Černelič, Katarina (Avtor), ID Simonovska, Breda (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu, ID Simčič, Marjan (Komentor)

.pdfPDF - Predstavitvena datoteka, prenos (2,01 MB)
MD5: 33B08C6025D648578566D6DA3FCA01AC
PID: 20.500.12556/rul/3e03c12f-3f73-4aea-a36c-4b76748eb80a

Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:analizne metode, živila, kromatografske tehnike, lutein, zeaksantin, antioksidanti, prehranska dopolnila, špinača, ohrovt, čemaž, dušikova atmosfera, raman spektroskopija, antioksidativna mreža, disertacije
Vrsta gradiva:Doktorska disertacija
Tipologija:2.08 - Doktorska disertacija
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Založnik:[K. Černelič]
Leto izida:2013
Št. strani:XIII, 95 f.
PID:20.500.12556/RUL-76709 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:543.544:641.1:577.1(043.3)=163.6
COBISS.SI-ID:792951 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUL:30.12.2015
Število ogledov:1526
Število prenosov:400
Metapodatki:XML RDF-CHPDL DC-XML DC-RDF
:
Kopiraj citat
Objavi na:Bookmark and Share

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Naslov:Comparison of levels of lutein and zeaxanthin in the vegetable samples and food supplements with chromatographic methods : doctoral dissertation
Ključne besede:analytical methods, foods, chromatographic techniques, carotenoids, lutein, zeaxanthin, antioxidants, food supplements, spinach, kale, wild garlic, nitrogen atmosphere, atmosphere/raman spectroscopy, antioxidant network

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Nazaj