Vaš brskalnik ne omogoča JavaScript!
JavaScript je nujen za pravilno delovanje teh spletnih strani. Omogočite JavaScript ali pa uporabite sodobnejši brskalnik.
Nacionalni portal odprte znanosti
Odprta znanost
DiKUL
slv
|
eng
Iskanje
Brskanje
Novo v RUL
Kaj je RUL
V številkah
Pomoč
Prijava
Primerjava vsebnosti luteina in zeaksantina v rastlinskih vzorcih in prehranskih dopolnilih s kromatografskimi metodami : doktorska disertacija
ID
Černelič, Katarina
(
Avtor
),
ID
Simonovska, Breda
(
Mentor
)
Več o mentorju...
,
ID
Simčič, Marjan
(
Komentor
)
PDF - Predstavitvena datoteka,
prenos
(2,01 MB)
MD5: 33B08C6025D648578566D6DA3FCA01AC
PID:
20.500.12556/rul/3e03c12f-3f73-4aea-a36c-4b76748eb80a
Galerija slik
Jezik:
Slovenski jezik
Ključne besede:
analizne metode
,
živila
,
kromatografske tehnike
,
lutein
,
zeaksantin
,
antioksidanti
,
prehranska dopolnila
,
špinača
,
ohrovt
,
čemaž
,
dušikova atmosfera
,
raman spektroskopija
,
antioksidativna mreža
,
disertacije
Vrsta gradiva:
Doktorska disertacija
Tipologija:
2.08 - Doktorska disertacija
Organizacija:
BF - Biotehniška fakulteta
Založnik:
[K. Černelič]
Leto izida:
2013
Št. strani:
XIII, 95 f.
PID:
20.500.12556/RUL-76709
UDK:
543.544:641.1:577.1(043.3)=163.6
COBISS.SI-ID:
792951
Datum objave v RUL:
30.12.2015
Število ogledov:
1782
Število prenosov:
416
Metapodatki:
Citiraj gradivo
Navadno besedilo
BibTeX
EndNote XML
EndNote/Refer
RIS
ABNT
ACM Ref
AMA
APA
Chicago 17th Author-Date
Harvard
IEEE
ISO 690
MLA
Vancouver
:
Kopiraj citat
Objavi na:
Sekundarni jezik
Jezik:
Angleški jezik
Naslov:
Comparison of levels of lutein and zeaxanthin in the vegetable samples and food supplements with chromatographic methods : doctoral dissertation
Ključne besede:
analytical methods
,
foods
,
chromatographic techniques
,
carotenoids
,
lutein
,
zeaxanthin
,
antioxidants
,
food supplements
,
spinach
,
kale
,
wild garlic
,
nitrogen atmosphere
,
atmosphere/raman spectroscopy
,
antioxidant network
Podobna dela
Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:
Nazaj