Details

Ekološko kmetijstvo v občini Šentjur : zaključna seminarska naloga
ID Škornik, Eva (Author), ID Vintar Mally, Katja (Mentor) More about this mentor... This link opens in a new window

.pdfPDF - Presentation file, Download (2,53 MB)
MD5: B3C518930BC797B78622F48186811CE2
PID: 20.500.12556/rul/391f90f9-db37-421f-bc96-2f2b432c0b45

Language:Slovenian
Keywords:zaključne seminarske naloge, geografske diplome, Slovenija, Šentjur, ekološko kmetijstvo
Work type:Bachelor thesis/paper
Typology:2.11 - Undergraduate Thesis
Organization:FF - Faculty of Arts
Place of publishing:Ljubljana
Publisher:[E. Škornik]
Year:2015
Number of pages:54 str.
PID:20.500.12556/RUL-73768 This link opens in a new window
UDC:631.147(497.431)
COBISS.SI-ID:58348642 This link opens in a new window
Publication date in RUL:02.12.2015
Views:4727
Downloads:540
Metadata:XML DC-XML DC-RDF
:
ŠKORNIK, Eva, 2015, Ekološko kmetijstvo v občini Šentjur : zaključna seminarska naloga [online]. Bachelor’s thesis. Ljubljana : E. Škornik. [Accessed 1 April 2025]. Retrieved from: https://repozitorij.uni-lj.si/IzpisGradiva.php?lang=eng&id=73768
Copy citation
Share:Bookmark and Share

Secondary language

Language:English
Keywords:Slovenia, organic farming

Similar documents

Similar works from RUL:
  1. Izboljšanje prehranske vrednosti in trajnosti kruha z dodatkom grozdnih tropin in oljčne pogače
  2. Segrevanje snovi z mikrovalovi brez konvekcije
  3. Vpliv dodatka trehaloze na tehnološke in senzorične lastnosti kruha
  4. Uporaba različnih sevov kvasovk vrste Saccharomyces cerevisiae za pripravo kruha
  5. Vpliv dodatka kislega testa s kaljenimi zrni pire na tehnološke in senzorične lastnosti kruha
Similar works from other Slovenian collections:
  1. Uporaba ozona pri pripravi živil
  2. Visokofrekvenčni resonator za 2,2 GHz
  3. SENZORIČNA OCENA KRUHA IZ RŽI (Secale cereale L.), NAVADNE PŠENICE (Triticum aestivum L.) IN SORŽICE (MEŠANICA PŠENICE IN RŽI)

Back