Podrobno

Možnosti za trajnostni način pridelave hrane na prodnih ravnicah - Bistriška ravan : zaključna seminarska naloga
ID Virant, Domen (Avtor), ID Lampič, Barbara (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu

.pdfPDF - Predstavitvena datoteka, prenos (1,46 MB)
MD5: A93DA69BEB4FA6AF23BBECED9149D1B2
PID: 20.500.12556/rul/78aac874-67f7-42f3-b633-ad924ee771f4

Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:zaključne seminarske naloge, geografske diplome, kmetijstvo, ekološko kmetijstvo, pridelava hrane, Bistriška ravan, Osrednja Slovenija
Vrsta gradiva:Diplomsko delo/naloga
Tipologija:2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:FF - Filozofska fakulteta
Kraj izida:Ljubljana
Založnik:[D. Virant]
Leto izida:2015
Št. strani:46 str.
PID:20.500.12556/RUL-73762 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:338.439(497.451)
COBISS.SI-ID:58449762 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUL:02.12.2015
Število ogledov:2590
Število prenosov:670
Metapodatki:XML DC-XML DC-RDF
:
VIRANT, Domen, 2015, Možnosti za trajnostni način pridelave hrane na prodnih ravnicah - Bistriška ravan : zaključna seminarska naloga [na spletu]. Diplomsko delo. Ljubljana : D. Virant. [Dostopano 1 april 2025]. Pridobljeno s: https://repozitorij.uni-lj.si/IzpisGradiva.php?lang=slv&id=73762
Kopiraj citat
Objavi na:Bookmark and Share

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Ključne besede:agriculture, organic farming, food production, Slovenia

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
  1. Motivi za vstop v slovenske oborožene sile
  2. Problem deficitarnih poklicev in pomanjkanje metalurgov v podjetju Metal Ravne d.o.o.
  3. Vegetarijanstvo kot upor
  4. Zaznavanje kredibilnosti podjetja v povezavi z družbeno odgovornostjo
  5. Interpretacije prehranskih nasvetov bralk slovenskih življenjskostilnih revij
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:
  1. Vpliv dejavnikov na izbiro študija zdravstvene nege
  2. Pomen vrednot in altruizma pri izbiri poklica medicinske sestre
  3. Dejavniki izbire poklica v osnovni šoli
  4. Modeling of necessity entrepreneurship via general equilibrium approach
  5. Dejavniki odločanja za poklic v zdravstveni negi

Nazaj