Details

Izdelava in karakterizacija zavornega diska iz sive litine : diplomsko delo
ID Perhoč, Matej (Author), ID Mrvar, Primož (Mentor) More about this mentor... This link opens in a new window

.pdfPDF - Presentation file, Download (7,16 MB)
MD5: AE3B3B3F50F98AD375362BA2A284EC97
PID: 20.500.12556/rul/b85754ef-3ba4-426c-8c8a-e989192d83ca

Language:Slovenian
Keywords:mikrostruktura, siva litina, ulivanje, zavorni disk
Work type:Bachelor thesis/paper
Typology:2.11 - Undergraduate Thesis
Organization:NTF - Faculty of Natural Sciences and Engineering
Place of publishing:Ljubljana
Publisher:[M. Perhoč]
Year:2015
Number of pages:V, 34 f.
PID:20.500.12556/RUL-73357 This link opens in a new window
UDC:669.2/.8
COBISS.SI-ID:1565023 This link opens in a new window
Publication date in RUL:04.11.2015
Views:2980
Downloads:1085
Metadata:XML DC-XML DC-RDF
:
PERHOČ, Matej, 2015, Izdelava in karakterizacija zavornega diska iz sive litine : diplomsko delo [online]. Bachelor’s thesis. Ljubljana : M. Perhoč. [Accessed 1 April 2025]. Retrieved from: https://repozitorij.uni-lj.si/IzpisGradiva.php?lang=eng&id=73357
Copy citation
Share:Bookmark and Share

Secondary language

Language:English
Keywords:microstructure, grey cast iron, casting, break disc

Similar documents

Similar works from RUL:
  1. Izboljšanje prehranske vrednosti in trajnosti kruha z dodatkom grozdnih tropin in oljčne pogače
  2. Segrevanje snovi z mikrovalovi brez konvekcije
  3. Vpliv dodatka trehaloze na tehnološke in senzorične lastnosti kruha
  4. Uporaba različnih sevov kvasovk vrste Saccharomyces cerevisiae za pripravo kruha
  5. Vpliv dodatka kislega testa s kaljenimi zrni pire na tehnološke in senzorične lastnosti kruha
Similar works from other Slovenian collections:
  1. Uporaba ozona pri pripravi živil
  2. Visokofrekvenčni resonator za 2,2 GHz
  3. SENZORIČNA OCENA KRUHA IZ RŽI (Secale cereale L.), NAVADNE PŠENICE (Triticum aestivum L.) IN SORŽICE (MEŠANICA PŠENICE IN RŽI)

Back