Vaš brskalnik ne omogoča JavaScript!
JavaScript je nujen za pravilno delovanje teh spletnih strani. Omogočite JavaScript ali pa uporabite sodobnejši brskalnik.
Nacionalni portal odprte znanosti
Odprta znanost
DiKUL
slv
|
eng
Iskanje
Brskanje
Novo v RUL
Kaj je RUL
V številkah
Pomoč
Prijava
Vpliv zeliščnih ekstraktov na oksidacijo maščob in nastanek akrilamida med cvrtjem krompirja : doktorska disertacija
ID
Urbančič, Simona
(
Avtor
),
ID
Vidrih, Rajko
(
Mentor
)
Več o mentorju...
,
ID
Košmerl, Tatjana
(
Član komisije za zagovor
),
ID
Zupančič-Kralj, Lucija
(
Član komisije za zagovor
)
PDF - Predstavitvena datoteka,
prenos
(3,24 MB)
MD5: E99F68D227DF055ED1A4A2E40B29BB1C
PID:
20.500.12556/rul/9850f4fc-8acd-4e68-8760-8f0c0a48e46c
Galerija slik
Jezik:
Slovenski jezik
Ključne besede:
cvrtje
,
rastlinska olja
,
repično olje
,
sončnično olje
,
sojino olje
,
oksidacija maščob
,
antioksidanti
,
ekstrakti rožmarina
,
ocvrt krompirček
,
polarne spojine
,
malonaldehid
,
akrilamid
,
disertacije
Vrsta gradiva:
Doktorska disertacija
Tipologija:
2.08 - Doktorska disertacija
Organizacija:
BF - Biotehniška fakulteta
Kraj izida:
Ljubljana
Založnik:
[S. Urbančič]
Leto izida:
2014
Št. strani:
XV, 167, [6] f.
PID:
20.500.12556/RUL-72543
UDK:
664.34:641.522.2:615.9(043.3)=163.6
COBISS.SI-ID:
796791
Datum objave v RUL:
29.09.2015
Število ogledov:
2295
Število prenosov:
362
Metapodatki:
Citiraj gradivo
Navadno besedilo
BibTeX
EndNote XML
EndNote/Refer
RIS
ABNT
ACM Ref
AMA
APA
Chicago 17th Author-Date
Harvard
IEEE
ISO 690
MLA
Vancouver
:
Kopiraj citat
Objavi na:
Sekundarni jezik
Jezik:
Angleški jezik
Naslov:
Influence of herbal extracts on oxidation of fats and formation of acrylamide during frying of potato : doctoral dissertation
Ključne besede:
frying
,
vegetable oils
,
rapeseed oil
,
sunflower oil
,
soy oil
,
oxidation
,
antioxidants
,
rosemary extracts
,
French fries
,
polar compunds
,
malonaldehyde
,
acrylamide
Podobna dela
Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:
Nazaj