izpis_h1_title_alt

Vpliv zeliščnih ekstraktov na oksidacijo maščob in nastanek akrilamida med cvrtjem krompirja : doktorska disertacija
ID Urbančič, Simona (Avtor), ID Vidrih, Rajko (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu, ID Košmerl, Tatjana (Član komisije za zagovor), ID Zupančič-Kralj, Lucija (Član komisije za zagovor)

.pdfPDF - Predstavitvena datoteka, prenos (3,24 MB)
MD5: E99F68D227DF055ED1A4A2E40B29BB1C
PID: 20.500.12556/rul/9850f4fc-8acd-4e68-8760-8f0c0a48e46c

Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:cvrtje, rastlinska olja, repično olje, sončnično olje, sojino olje, oksidacija maščob, antioksidanti, ekstrakti rožmarina, ocvrt krompirček, polarne spojine, malonaldehid, akrilamid, disertacije
Vrsta gradiva:Doktorska disertacija
Tipologija:2.08 - Doktorska disertacija
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Kraj izida:Ljubljana
Založnik:[S. Urbančič]
Leto izida:2014
Št. strani:XV, 167, [6] f.
PID:20.500.12556/RUL-72543 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:664.34:641.522.2:615.9(043.3)=163.6
COBISS.SI-ID:796791 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUL:29.09.2015
Število ogledov:1914
Število prenosov:338
Metapodatki:XML RDF-CHPDL DC-XML DC-RDF
:
Kopiraj citat
Objavi na:Bookmark and Share

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Naslov:Influence of herbal extracts on oxidation of fats and formation of acrylamide during frying of potato : doctoral dissertation
Ključne besede:frying, vegetable oils, rapeseed oil, sunflower oil, soy oil, oxidation, antioxidants, rosemary extracts, French fries, polar compunds, malonaldehyde, acrylamide

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Nazaj