Details

Zanesljivost diagnosticiranja patoloških sprememb na žleznih celicah v brisih materničnega vratu : [magistrski študij laboratorijska biomedicina]
ID Uhan Kastelic, Simona (Author), ID Kloboves-Prevodnik, Veronika (Mentor) More about this mentor... This link opens in a new window

URLURL - Presentation file, Visit http://www.ffa.uni-lj.si/fileadmin/datoteke/Knjiznica/magistrske/2014/Uhan_Kastelic_Simona_mag_nal_2014.pdf This link opens in a new window

Language:Slovenian
Keywords:rak materničnega vratu, patološke spremembe, adenokarcinom, invazivni adenokarcinom, žlezne celice
Work type:Master's thesis/paper
Typology:2.09 - Master's Thesis
Organization:FFA - Faculty of Pharmacy
Place of publishing:Ljubljana
Publisher:[S. Uhan Kastelic]
Year:2014
Number of pages:105 f.
PID:20.500.12556/RUL-71538 This link opens in a new window
UDC:618.146:616-074(043.3)
COBISS.SI-ID:3599473 This link opens in a new window
Publication date in RUL:10.07.2015
Views:3748
Downloads:537
Metadata:XML DC-XML DC-RDF
:
UHAN KASTELIC, Simona, 2014, Zanesljivost diagnosticiranja patoloških sprememb na žleznih celicah v brisih materničnega vratu : [magistrski študij laboratorijska biomedicina] [online]. Master’s thesis. Ljubljana : S. Uhan Kastelic. [Accessed 1 April 2025]. Retrieved from: http://www.ffa.uni-lj.si/fileadmin/datoteke/Knjiznica/magistrske/2014/Uhan_Kastelic_Simona_mag_nal_2014.pdf
Copy citation
Share:Bookmark and Share

Similar documents

Similar works from RUL:
  1. Izboljšanje prehranske vrednosti in trajnosti kruha z dodatkom grozdnih tropin in oljčne pogače
  2. Segrevanje snovi z mikrovalovi brez konvekcije
  3. Vpliv dodatka trehaloze na tehnološke in senzorične lastnosti kruha
  4. Uporaba različnih sevov kvasovk vrste Saccharomyces cerevisiae za pripravo kruha
  5. Vpliv dodatka kislega testa s kaljenimi zrni pire na tehnološke in senzorične lastnosti kruha
Similar works from other Slovenian collections:
  1. Uporaba ozona pri pripravi živil
  2. Visokofrekvenčni resonator za 2,2 GHz
  3. SENZORIČNA OCENA KRUHA IZ RŽI (Secale cereale L.), NAVADNE PŠENICE (Triticum aestivum L.) IN SORŽICE (MEŠANICA PŠENICE IN RŽI)

Back