Podrobno

Corporate social responsibility practices in international hotel chains : a web content analysis
ID Černec, Maja (Avtor), ID Knežević Cvelbar, Ljubica (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu

URLURL - Predstavitvena datoteka, za dostop obiščite http://www.cek.ef.uni-lj.si/magister/Cernec1527-B.pdf Povezava se odpre v novem oknu

Jezik:Angleški jezik
Ključne besede:turizem, podjetje, družbena odgovornost, ekonomija, okolje, družba, raziskave, analiza, tourism, enterprises, social responsibility, economics, environment, society, research, analysis
Vrsta gradiva:Magistrsko delo/naloga
Tipologija:2.09 - Magistrsko delo
Organizacija:EF - Ekonomska fakulteta
Kraj izida:[Ljubljana]
Založnik:[M. Černec]
Leto izida:2014
PID:20.500.12556/RUL-70699 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:338.45
COBISS.SI-ID:22517990 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUL:10.07.2015
Število ogledov:2432
Število prenosov:301
Metapodatki:XML DC-XML DC-RDF
:
ČERNEC, Maja, 2014, Corporate social responsibility practices in international hotel chains : a web content analysis [na spletu]. Magistrsko delo. Ljubljana : M. Černec. [Dostopano 15 april 2025]. Pridobljeno s: http://www.cek.ef.uni-lj.si/magister/Cernec1527-B.pdf
Kopiraj citat
Objavi na:Bookmark and Share

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
  1. Vpliv različnih tipov prehrane na meritev telesne sestave z bioimpedanco
  2. Dietary intakes and cardiovascular health of healthy adults in short-, medium-, and long-term whole-food plant-based lifestyle program
  3. Ongoing community-based whole-food, plant-based lifestyle effectively preserves muscle mass during body mass loss
  4. Vrednotenje vnosa hranil pri študentih študija Prehrana
  5. Vrednotenje prehrane v vrtcu s kemijsko analizo in spletnim orodjem
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:
  1. Odnos staršev do vegetarijanske prehrane otrok
  2. Ustreznost energijskega in hranilnega vnosa dnevnih jedilnikov mešane prehrane pri dojenčkih na Pediatrični kliniki
  3. Načela zdrave prehrane s kritično oceno alternativne prehrane
  4. Vloga prehrane za ohranitev zdravja ledvic
  5. Vpliv prehrane na kakovost življenja bolnikov z revmatoidnim artritisom

Nazaj