Jezik: | Angleški jezik |
---|
Ključne besede: | statistika, matematični modeli, statistične analize, češnja, zorenje, kakovost, giberelinska kislina, statistics, repeated-measures-experiment, mathematical models, statistical analysis, cherries, ripeness, firmness, gibberellic acid |
---|
Vrsta gradiva: | Delo ni kategorizirano |
---|
Tipologija: | 1.01 - Izvirni znanstveni članek |
---|
Organizacija: | BF - Biotehniška fakulteta
|
---|
Založnik: | Fakulteta za družbene vede |
---|
Leto izida: | 2004 |
---|
Št. strani: | Str. 235-248 |
---|
Številčenje: | Vol. 1, no. 1 |
---|
PID: | 20.500.12556/RUL-62041 |
---|
UDK: | 519.224:634.23:631.811.982 |
---|
ISSN pri članku: | 1854-0023 |
---|
COBISS.SI-ID: | 4119673 |
---|
Datum objave v RUL: | 10.07.2015 |
---|
Število ogledov: | 1734 |
---|
Število prenosov: | 348 |
---|
Metapodatki: | |
---|
:
|
Kopiraj citat |
---|
Objavi na: | |
---|