izpis_h1_title_alt

Vpliv bakrovih spojin na količino ogljikovih hidratov v različnih rastlinskih delih trte (Vitis vinifera L.)
ID Rusjan, Denis (Avtor), ID Veberič, Robert (Avtor), ID Korošec-Koruza, Zora (Avtor)

URLURL - Predstavitvena datoteka, za dostop obiščite http://www.dlib.si/details/URN:NBN:SI:doc-H88LF90J Povezava se odpre v novem oknu

Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:vinogradništvo, baker, vinska trta, list, grozdje, ogljikovi hidrati
Vrsta gradiva:Delo ni kategorizirano
Tipologija:1.01 - Izvirni znanstveni članek
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Založnik:Biotehniška fakulteta
Leto izida:2005
Št. strani:Str. 299-312
Številčenje:Let. 85, Št. 2
PID:20.500.12556/RUL-60728 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:634.842.71:631.524.6
ISSN pri članku:1581-9175
COBISS.SI-ID:4490617 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUL:10.07.2015
Število ogledov:1000
Število prenosov:139
Metapodatki:XML RDF-CHPDL DC-XML DC-RDF
:
Kopiraj citat
Objavi na:Bookmark and Share

Gradivo je del revije

Naslov:Acta agriculturae Slovenica
Skrajšan naslov:Acta agric. Slov.
Založnik:Biotehniška fakulteta
ISSN:1581-9175
COBISS.SI-ID:213840640 Povezava se odpre v novem oknu

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Naslov:Influence of copper compounds on the carbohydrate contents in different parts of wine (Vitis vinifera L.)
Ključne besede:copper, leaves, grapes, carbohydrate content, vitis vinifera, grapevines

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Nazaj