izpis_h1_title_alt

Extraction of phenolic compounds from green walnut fruits in different solvents
ID Jakopič, Jerneja (Avtor), ID Veberič, Robert (Avtor), ID Štampar, Franci (Avtor)

URLURL - Predstavitvena datoteka, za dostop obiščite http://dx.doi.org/10.2478/v10014-009-0002-4 Povezava se odpre v novem oknu

Jezik:Angleški jezik
Ključne besede:walnuts, fruits, ethanol, aromatic compounds, tannins, catechin, organic acids, alcohols, galic acid
Vrsta gradiva:Delo ni kategorizirano
Tipologija:1.01 - Izvirni znanstveni članek
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Založnik:Biotehniška fakulteta
Leto izida:2009
Št. strani:Str. 11-15
Številčenje:Let. 93, Št. 1
PID:20.500.12556/RUL-57029 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:634.1
ISSN pri članku:1581-9175
COBISS.SI-ID:6022521 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUL:10.07.2015
Število ogledov:1724
Število prenosov:385
Metapodatki:XML DC-XML DC-RDF
:
Kopiraj citat
Objavi na:Bookmark and Share

Gradivo je del revije

Naslov:Acta agriculturae Slovenica
Skrajšan naslov:Acta agric. Slov.
Založnik:Biotehniška fakulteta
ISSN:1581-9175
COBISS.SI-ID:213840640 Povezava se odpre v novem oknu

Sekundarni jezik

Jezik:Slovenski jezik
Naslov:Ekstrakcija fenolnih snovi iz zelenih plodov oreha z različnimi topili
Ključne besede:oreh, metanol, juglon, galna kislina, katehin

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Nazaj