Podrobno

Peter Stankovič: Družbena struktura in človekovo delovanje : kaj prinaša sinteza dveh pristopov socioloških teorij? Ljubljana: Znanstveno in publicistično središče, 2001
ID Janović, Nikola (Avtor)

URLURL - Predstavitvena datoteka, za dostop obiščite http://dk.fdv.uni-lj.si/dr/dr39Janovic.PDF Povezava se odpre v novem oknu

Jezik:Slovenski jezik
Vrsta gradiva:Delo ni kategorizirano
Tipologija:1.19 - Recenzija, prikaz knjige, kritika
Organizacija:FDV - Fakulteta za družbene vede
Leto izida:2002
Št. strani:Str. 193-195
Številčenje:Letn. 18, št. 39
PID:20.500.12556/RUL-5694 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:316.2
ISSN pri članku:0352-3608
COBISS.SI-ID:21353053 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUL:11.07.2014
Število ogledov:5498
Število prenosov:154
Metapodatki:XML DC-XML DC-RDF
:
JANOVIĆ, Nikola, 2002, Peter Stankovič: Družbena struktura in človekovo delovanje : kaj prinaša sinteza dveh pristopov socioloških teorij? Ljubljana: Znanstveno in publicistično središče, 2001. Družboslovne razprave [na spletu]. 2002. Vol. 18, no. 39, p. 193–195. [Dostopano 28 marec 2025]. Pridobljeno s: http://dk.fdv.uni-lj.si/dr/dr39Janovic.PDF
Kopiraj citat
Objavi na:Bookmark and Share

Gradivo je del revije

Naslov:Družboslovne razprave
Skrajšan naslov:Družbosl. razpr.
Založnik:Slovensko sociološko društvo, Fakulteta za družbene vede
ISSN:0352-3608
COBISS.SI-ID:7530242 Povezava se odpre v novem oknu

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
  1. Trans fatty acids in bakery products in the food supply in Slovenia
  2. Determination of bisphenol A and triclosan in urine with gas chromatography with mass selective detector
  3. Trans fatty acid content in selected Slovenian supermarket foods
  4. Detection of released hexanal with gas chromatography
  5. Razvoj analitskega postopka za določanje genotoskičnih alkil tozilatov s plinsko kromatografijo z masno selektivnim detektorjem
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:
  1. Determination isothiazolones water using gas chromatography
  2. Določanje izotiazolonov s plinsko kromatografijo
  3. DETERMINATION OF FATTY ACID COMPOSITION IN YOGURT
  4. GAS CHROMATOGRAPHY WITH MASS SPECTROMETRY – AN EXAMPLE OF QUALITATIVE ANALYSIS OF FREE FATTY ACIDS IN HUMAN BLOOD PLASMA
  5. Determination of components in pumpkin oil by chromatographic procedures

Nazaj