Vaš brskalnik ne omogoča JavaScript!
JavaScript je nujen za pravilno delovanje teh spletnih strani. Omogočite JavaScript ali pa uporabite sodobnejši brskalnik.
Nacionalni portal odprte znanosti
Odprta znanost
DiKUL
slv
|
eng
Iskanje
Brskanje
Novo v RUL
Kaj je RUL
V številkah
Pomoč
Prijava
Microoxygenation of red wines
ID
Lesica, Marko
(
Avtor
),
ID
Košmerl, Tatjana
(
Avtor
)
URL - Predstavitvena datoteka, za dostop obiščite
http://www.dlib.si/details/URN:NBN:SI:doc-1E1JP3LG
Galerija slik
Jezik:
Angleški jezik
Ključne besede:
wines
,
microoxygenation
,
microoxy-genators
,
oxygen
,
phenols
,
colour
,
stability
,
anthocyanins
,
tannins
,
polymerization
Vrsta gradiva:
Delo ni kategorizirano
Tipologija:
1.02 - Pregledni znanstveni članek
Organizacija:
BF - Biotehniška fakulteta
Založnik:
Biotehniška fakulteta
Leto izida:
2009
Št. strani:
Str. 327-336
Številčenje:
Letn. 93, Št. 3
PID:
20.500.12556/RUL-56772
UDK:
663.2
ISSN pri članku:
1581-9175
COBISS.SI-ID:
6103673
Datum objave v RUL:
10.07.2015
Število ogledov:
1647
Število prenosov:
296
Metapodatki:
Citiraj gradivo
Navadno besedilo
BibTeX
EndNote XML
EndNote/Refer
RIS
ABNT
ACM Ref
AMA
APA
Chicago 17th Author-Date
Harvard
IEEE
ISO 690
MLA
Vancouver
:
Kopiraj citat
Objavi na:
Gradivo je del revije
Naslov:
Acta agriculturae Slovenica
Skrajšan naslov:
Acta agric. Slov.
Založnik:
Biotehniška fakulteta
ISSN:
1581-9175
COBISS.SI-ID:
213840640
Sekundarni jezik
Jezik:
Slovenski jezik
Naslov:
Mikroosigenacija rdečih vin
Ključne besede:
slv
,
vino
,
mikrooksigenacija
,
mikrooksigenatorji
,
kisik
,
fenoli
,
barva
,
stabilnost
,
antociani
,
tanini
,
polimerizacija
Podobna dela
Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:
Nazaj