izpis_h1_title_alt

Evaluation of buckwheat sprouts as microgreens
ID Janovská, Dagmar (Avtor), ID Štočková, Lenka (Avtor), ID Stehno, Zdeněk (Avtor)

URLURL - Predstavitvena datoteka, za dostop obiščite http://dx.doi.org/10.2478/v10014-010-0012-2 Povezava se odpre v novem oknu

Jezik:Angleški jezik
Ključne besede:ajda, mlade rastline, flavonoidi, fenolne kisline, karotenoidi, antioksidativne aktivnosti, antioksidanti
Vrsta gradiva:Delo ni kategorizirano
Tipologija:1.01 - Izvirni znanstveni članek
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Založnik:Biotehniška fakulteta
Leto izida:2010
Št. strani:Str. 157-162
Številčenje:Letn. 95, Št. 2
PID:20.500.12556/RUL-56023 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:633
ISSN pri članku:1581-9175
COBISS.SI-ID:6349689 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUL:10.07.2015
Število ogledov:2264
Število prenosov:273
Metapodatki:XML DC-XML DC-RDF
:
Kopiraj citat
Objavi na:Bookmark and Share

Gradivo je del revije

Naslov:Acta agriculturae Slovenica
Skrajšan naslov:Acta agric. Slov.
Založnik:Biotehniška fakulteta
ISSN:1581-9175
COBISS.SI-ID:213840640 Povezava se odpre v novem oknu

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Naslov:Prehranske lastnosti mladih rastlin ajde
Ključne besede:buckwheat, microgreens, flavonoids, rutin, phenolic acids, carotenoids, antioxidant activity

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Nazaj