Podrobno

State of play of the Bologna process in the Tempus partner countries (2012)
Avtorji niso navedeni.

URLURL - Predstavitvena datoteka, za dostop obiščite http://eacea.ec.europa.eu/tempus/tools/documents/study09_SoP_Bologna_0412_en_web.pdf Povezava se odpre v novem oknu

Jezik:Angleški jezik
Ključne besede:bolonjski proces, kreditne točke, dodatek k diplomi
Vrsta gradiva:Strokovno delo
Organizacija:PEF - Pedagoška fakulteta
Kraj izida:Brussels
Založnik:Education Audiovisual and Culture Executive Agency
Leto izida:2012
Št. strani:83 str.
PID:20.500.12556/RUL-51525 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:378
COBISS.SI-ID:9297225 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUL:10.07.2015
Število ogledov:1022
Število prenosov:173
Metapodatki:XML DC-XML DC-RDF
:
State of play of the Bologna process in the Tempus partner countries (2012), 2012. [na spletu], Brussels : Education Audiovisual and Culture Executive Agency. [Dostopano 17 april 2025]. Pridobljeno s: http://eacea.ec.europa.eu/tempus/tools/documents/study09_SoP_Bologna_0412_en_web.pdf
Kopiraj citat
Objavi na:Bookmark and Share

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
  1. Proizvodnja sladkorja v Sloveniji pred in po pristopu k Evropski uniji
  2. Amylolytic activity inhibition of flours with unoptimal falling number
  3. Ocena stanja v živilskopredelovalni industriji Slovenije ob vstopu v Evropsko unijo
  4. Slovenska živilskopredelovalna industrija v luči pristopa k Evropski uniji
  5. Približevanje EU z vidika živilsko-predelovalne industrije
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:
  1. Water minimization in process industries: case study in beet sugar plant
  2. Nanokemija in materiali
  3. Industrijska mikrobiologija
  4. Equilibrium limited reactions
  5. Uvajanje novega izdelka na trg in njegov živlejnjski ciklus

Nazaj