Podrobno

Vpliv pogojev mletja s krogličnim mlinom na fizikalno-kemijske lastnosti različnih vrst laktoze : [magistrski študij industrijska farmacija]
ID Bolha, Matevž (Avtor), ID Planinšek, Odon (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu

URLURL - Predstavitvena datoteka, za dostop obiščite http://www.ffa.uni-lj.si/fileadmin/datoteke/Knjiznica/magistrske/2013/Bolha_Matevz_mag_nal_2013.pdf Povezava se odpre v novem oknu

Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:laktoza, mletje, lastnosti mletih delcev, farmacija, termična analiza, vrstična elektronska mikroskopija, farmacevtska industrija
Vrsta gradiva:Magistrsko delo/naloga
Tipologija:2.09 - Magistrsko delo
Organizacija:FFA - Fakulteta za farmacijo
Kraj izida:Ljubljana
Založnik:[M. Bolha]
Leto izida:2013
Št. strani:54 f.
PID:20.500.12556/RUL-44276 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:541.11+66.04(043.3)
COBISS.SI-ID:3397489 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUL:10.07.2015
Število ogledov:2533
Število prenosov:360
Metapodatki:XML DC-XML DC-RDF
:
BOLHA, Matevž, 2013, Vpliv pogojev mletja s krogličnim mlinom na fizikalno-kemijske lastnosti različnih vrst laktoze : [magistrski študij industrijska farmacija] [na spletu]. Magistrsko delo. Ljubljana : M. Bolha. [Dostopano 18 april 2025]. Pridobljeno s: http://www.ffa.uni-lj.si/fileadmin/datoteke/Knjiznica/magistrske/2013/Bolha_Matevz_mag_nal_2013.pdf
Kopiraj citat
Objavi na:Bookmark and Share

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Naslov:Influence of ball-milling conditions on physical and chemical properties of different lactose types

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
  1. Varstvo vodnih virov v Sloveniji
  2. Okoljevarstvene organizacije
  3. Varstvo naravnih vrednot
  4. Presoje vplivov na okolje in njihova učinkovitost
  5. Varstvo zraka pred onesnaževanjem - primer Nova Gorica
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:
  1. Ocena kakovosti vodotoka Vipava
  2. Spremljanje onesnaženosti vod z uporabo on-line merilnikov
  3. Problematika ločevanja odpadkov iz gospodinjstev v občini Šempeter-Vrtojba
  4. Koncept revitalizacije vaških vodnjakov
  5. Kvaliteta odpadnih voda podjetja Fructal, živilska industrija d. d., s predlogi zmanjšanja bremena onesnaženosti

Nazaj