Vaš brskalnik ne omogoča JavaScript!
JavaScript je nujen za pravilno delovanje teh spletnih strani. Omogočite JavaScript ali pa uporabite sodobnejši brskalnik.
Repozitorij Univerze v Ljubljani
Nacionalni portal odprte znanosti
Odprta znanost
DiKUL
slv
|
eng
Iskanje
Brskanje
Novo v RUL
Kaj je RUL
V številkah
Pomoč
Prijava
Podrobno
Hedge skladi kot alternativna oblika naložbe : diplomsko delo
ID
Bevc, Miranda
(
Avtor
),
ID
Berk Skok, Aleš
(
Mentor
)
Več o mentorju...
URL - Predstavitvena datoteka, za dostop obiščite
http://www.cek.ef.uni-lj.si/u_diplome/bevc954.pdf
Galerija slik
Jezik:
Slovenski jezik
Ključne besede:
investicije
,
investicijski skladi
,
delnice
,
obveznice
,
kapital
,
rizični kapital
,
premoženje
,
strategija
Vrsta gradiva:
Diplomsko delo
Tipologija:
2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:
EF - Ekonomska fakulteta
Kraj izida:
Ljubljana
Založnik:
[M. Bevc]
Leto izida:
2003
Št. strani:
II, 47 str., II str. pril.
PID:
20.500.12556/RUL-4070
UDK:
336
COBISS.SI-ID:
14046694
Datum objave v RUL:
11.07.2014
Število ogledov:
2133
Število prenosov:
241
Metapodatki:
Citiraj gradivo
Navadno besedilo
BibTeX
EndNote XML
EndNote/Refer
RIS
ABNT
ACM Ref
AMA
APA
Chicago 17th Author-Date
Harvard
IEEE
ISO 690
MLA
Vancouver
:
BEVC, Miranda, 2003,
Hedge skladi kot alternativna oblika naložbe : diplomsko delo
[na spletu]. Diplomsko delo. Ljubljana : M. Bevc. [Dostopano 29 marec 2025]. Pridobljeno s: http://www.cek.ef.uni-lj.si/u_diplome/bevc954.pdf
Kopiraj citat
Objavi na:
Sekundarni jezik
Jezik:
Neznan jezik
Ključne besede:
investments
,
investment funds
,
shares
,
bonds
,
capital
,
venture capital
,
property
,
strategy
Podobna dela
Podobna dela v RUL:
Starter cultures for the production of mild yoghurt
The effect of freezing, frozen storage and thawing on the strawberry fruit composition
Metabolism of phenolic compounds by brewer's yeast
ǂThe ǂimpact of fermentation on some important nutritional components of pseudocereals
The phenolic profile of sweet cherry fruits influenced by cultivar/rootstock combination
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:
Microorganisms with claimed probiotic properties: an overview of recent literature
Adolescents' awareness of lactic acid bacteria
Optimization of extraction of phenolic compounds from hyssopus officinalis
Comparison of some chemical properties of different types of honey
Nazaj