Vaš brskalnik ne omogoča JavaScript!
JavaScript je nujen za pravilno delovanje teh spletnih strani. Omogočite JavaScript ali pa uporabite sodobnejši brskalnik.
Repozitorij Univerze v Ljubljani
Nacionalni portal odprte znanosti
Odprta znanost
DiKUL
slv
|
eng
Iskanje
Brskanje
Novo v RUL
Kaj je RUL
V številkah
Pomoč
Prijava
Podrobno
Krst tovorne ladje Trenta : izjava botre prof dr Alenke Malej
ID
Malej, Alenka
(
Intervjuvanec
),
ID
Jelačin, Dean
(
Oseba, ki intervjuva
)
URL - Predstavitvena datoteka, za dostop obiščite
http://tvslo.si/predvajaj/med-valovi-oddaja-tv-koper-capodistria/ava2.66395154/00:02:03/0:0:0/
Galerija slik
Jezik:
Slovenski jezik
Ključne besede:
morje
,
krstitve ladij
,
trgovske ladje
,
ladja Trenta
,
pomorski promet
,
Kitajska
,
Malej Alenka
,
intervjuji
,
televizija
Vrsta gradiva:
Delo ni kategorizirano
Tipologija:
3.11 - Radijski ali TV dogodek
Organizacija:
BF - Biotehniška fakulteta
Kraj izida:
Koper
Založnik:
TV Koper-Capodistria
Leto izida:
2010
Št. strani:
TV intervju, 5 min. prispevek
PID:
20.500.12556/RUL-37447
UDK:
656.6
COBISS.SI-ID:
2316623
Datum objave v RUL:
10.07.2015
Število ogledov:
2542
Število prenosov:
267
Metapodatki:
Citiraj gradivo
Navadno besedilo
BibTeX
EndNote XML
EndNote/Refer
RIS
ABNT
ACM Ref
AMA
APA
Chicago 17th Author-Date
Harvard
IEEE
ISO 690
MLA
Vancouver
:
Krst tovorne ladje Trenta : izjava botre prof dr Alenke Malej, 2010. [na spletu], Koper : TV Koper-Capodistria, [Dostopano 6 april 2025]. Pridobljeno s: http://tvslo.si/predvajaj/med-valovi-oddaja-tv-koper-capodistria/ava2.66395154/00:02:03/0:0:0/
Kopiraj citat
Objavi na:
Podobna dela
Podobna dela v RUL:
ǂThe ǂinfluence of excipients and process parameters on the rheological properties of the xanthan gel
Analiza vplivov kemične sestave in procesnih parametrov na mehanske lastnosti pri toplem iztiskavanju aluminijeve zlitine
The impact of solvents and process parameters on the preparation of liposomes by injection method
The influence of formulation and process parameters on the properties of a dry emulsion prepared with the spray drying technology
Investigation of the process parameters for preparation of the xanthan gel
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:
INFLUENCE OF PROCESS PARAMETERS ON THE FINAL ALGINATE AEROGELS PROPERTIES
The influence of composition of the medium of enyzmes activity Pleurotus ostreatus
Impact of process parameters on the slip ring quality
Optimization of process parameters and composition of fermentation medium for kefiran production from natural kefir grains
IMPACT OF PROCESS PARAMETERS ON THE EXTRACTION OF MACROLIDE LACTAMS FROM THE FERMENTATION BROTH WITH TOLUENE
Nazaj