Podrobno

Krst tovorne ladje Trenta : izjava botre prof dr Alenke Malej
ID Malej, Alenka (Intervjuvanec), ID Jelačin, Dean (Oseba, ki intervjuva)

URLURL - Predstavitvena datoteka, za dostop obiščite http://tvslo.si/predvajaj/med-valovi-oddaja-tv-koper-capodistria/ava2.66395154/00:02:03/0:0:0/ Povezava se odpre v novem oknu

Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:morje, krstitve ladij, trgovske ladje, ladja Trenta, pomorski promet, Kitajska, Malej Alenka, intervjuji, televizija
Vrsta gradiva:Delo ni kategorizirano
Tipologija:3.11 - Radijski ali TV dogodek
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Kraj izida:Koper
Založnik:TV Koper-Capodistria
Leto izida:2010
Št. strani:TV intervju, 5 min. prispevek
PID:20.500.12556/RUL-37447 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:656.6
COBISS.SI-ID:2316623 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUL:10.07.2015
Število ogledov:2542
Število prenosov:267
Metapodatki:XML DC-XML DC-RDF
:
Krst tovorne ladje Trenta : izjava botre prof dr Alenke Malej, 2010. [na spletu], Koper : TV Koper-Capodistria, [Dostopano 6 april 2025]. Pridobljeno s: http://tvslo.si/predvajaj/med-valovi-oddaja-tv-koper-capodistria/ava2.66395154/00:02:03/0:0:0/
Kopiraj citat
Objavi na:Bookmark and Share

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
  1. ǂThe ǂinfluence of excipients and process parameters on the rheological properties of the xanthan gel
  2. Analiza vplivov kemične sestave in procesnih parametrov na mehanske lastnosti pri toplem iztiskavanju aluminijeve zlitine
  3. The impact of solvents and process parameters on the preparation of liposomes by injection method
  4. The influence of formulation and process parameters on the properties of a dry emulsion prepared with the spray drying technology
  5. Investigation of the process parameters for preparation of the xanthan gel
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:
  1. INFLUENCE OF PROCESS PARAMETERS ON THE FINAL ALGINATE AEROGELS PROPERTIES
  2. The influence of composition of the medium of enyzmes activity Pleurotus ostreatus
  3. Impact of process parameters on the slip ring quality
  4. Optimization of process parameters and composition of fermentation medium for kefiran production from natural kefir grains
  5. IMPACT OF PROCESS PARAMETERS ON THE EXTRACTION OF MACROLIDE LACTAMS FROM THE FERMENTATION BROTH WITH TOLUENE

Nazaj