Podrobno

Podaljševanje trajnosti kruha z mikrovalovi : sodelovanje v oddaji Dobra ura z Andrejem
ID Požrl, Tomaž (Avtor), ID Hofer, Andrej (Pripovedovalec), ID Dacinger, Renata (Urednik)

URLURL - Predstavitvena datoteka, za dostop obiščite http://tvslo.si/predvajaj/dobra-ura/ava2.152967394/ Povezava se odpre v novem oknu

Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:pekovski izdelki, kruh, obstojnost živil, mikrovalovi, senzorične lastnosti
Vrsta gradiva:Delo ni kategorizirano
Tipologija:3.11 - Radijski ali TV dogodek
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Kraj izida:Ljubljana
Založnik:Radiotelevizija Slovenija, TV Slovenija
Leto izida:2012
PID:20.500.12556/RUL-37074 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:664.6:664.8.03
COBISS.SI-ID:4198264 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUL:10.07.2015
Število ogledov:2593
Število prenosov:304
Metapodatki:XML DC-XML DC-RDF
:
POŽRL, Tomaž, 2012, Podaljševanje trajnosti kruha z mikrovalovi : sodelovanje v oddaji Dobra ura z Andrejem. [na spletu]. Ljubljana : Radiotelevizija Slovenija, TV Slovenija, 2012. [Dostopano 1 april 2025]. Pridobljeno s: http://tvslo.si/predvajaj/dobra-ura/ava2.152967394/
Kopiraj citat
Objavi na:Bookmark and Share

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
  1. Vpliv temperature na mehanske lastnosti 3D tiskanih izdelkov
  2. Mehanske lastnosti ortopedskih materialov
  3. Tensile properties of mineral fibers determined with Sentmanat extensional rheometer
  4. Mehanske lastnosti 3D natisnjenih elementov
  5. Mehanske lastnosti 3D tiskanega izdelka iz materiala PLA
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:
  1. Vpliv vrste veziva na lastnosti 3D tiskanih plastomagnetov
  2. Vpliv staranja na mehanske lastnosti smolno vezanih brusov s korundnimi in SiC zrni
  3. Intelligent system for prediction of mechanical properties of material based on metallographic images
  4. Analiza mehanskih lastnosti jekel pri povišanih temperaturah obratovanja
  5. Mehanske lastnosti plošč trimoterm

Nazaj