Podrobno

Podaljševanje trajnosti kruha z mikrovalovi : sodelovanje v oddaji Dobra ura z Andrejem
ID Požrl, Tomaž (Avtor), ID Hofer, Andrej (Pripovedovalec), ID Dacinger, Renata (Urednik)

URLURL - Predstavitvena datoteka, za dostop obiščite http://tvslo.si/predvajaj/dobra-ura/ava2.152967394/ Povezava se odpre v novem oknu

Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:pekovski izdelki, kruh, obstojnost živil, mikrovalovi, senzorične lastnosti
Vrsta gradiva:Delo ni kategorizirano
Tipologija:3.11 - Radijski ali TV dogodek
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Kraj izida:Ljubljana
Založnik:Radiotelevizija Slovenija, TV Slovenija
Leto izida:2012
PID:20.500.12556/RUL-37074 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:664.6:664.8.03
COBISS.SI-ID:4198264 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUL:10.07.2015
Število ogledov:2587
Število prenosov:304
Metapodatki:XML DC-XML DC-RDF
:
POŽRL, Tomaž, 2012, Podaljševanje trajnosti kruha z mikrovalovi : sodelovanje v oddaji Dobra ura z Andrejem. [na spletu]. Ljubljana : Radiotelevizija Slovenija, TV Slovenija, 2012. [Dostopano 31 marec 2025]. Pridobljeno s: http://tvslo.si/predvajaj/dobra-ura/ava2.152967394/
Kopiraj citat
Objavi na:Bookmark and Share

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
  1. Eksperimentalno vrednotenje delovanja IR ogrevalnih panelov z vidika toplotnega udobja
  2. Ergonomsko oblikovanje pisarniškega delovnega okolja
  3. Načrtovanje časovnega poteka obnove poslovne stavbe
  4. Celostna energijska sanacija stavbe Srednje šole Veno Pilon Ajdovščina
  5. Predlog prenove negovalne bolnišnice na Vrazovem trgu v smeri kakovostnega notranjega okolja in učinkovite rabe energije
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:
  1. Visokotemperaturna stabilnost mikrostrukture hitro strjene zlitine Cu-Zr
  2. Disperzijsko utrjanje hitro strjene zlitine Cu-Zr
  3. Kinetika notranje oksidacije v hitro strjenih zlitinah Cu-Zr
  4. Quasicrystalline phase in melt-spun Al-Mn-Be ribbons
  5. Raziskave hitro strjenih in notranje oksidiranih trakov ternerne zlitine Cu - Al - RZ (RZ = Sm, Er, Yb)

Nazaj