Details

Podaljševanje trajnosti kruha z mikrovalovi : sodelovanje v oddaji Dobra ura z Andrejem
ID Požrl, Tomaž (Author), ID Hofer, Andrej (Narrator), ID Dacinger, Renata (Editor)

URLURL - Presentation file, Visit http://tvslo.si/predvajaj/dobra-ura/ava2.152967394/ This link opens in a new window

Language:Slovenian
Keywords:pekovski izdelki, kruh, obstojnost živil, mikrovalovi, senzorične lastnosti
Work type:Not categorized
Typology:3.11 - Radio or Television Event
Organization:BF - Biotechnical Faculty
Place of publishing:Ljubljana
Publisher:Radiotelevizija Slovenija, TV Slovenija
Year:2012
PID:20.500.12556/RUL-37074 This link opens in a new window
UDC:664.6:664.8.03
COBISS.SI-ID:4198264 This link opens in a new window
Publication date in RUL:10.07.2015
Views:2522
Downloads:304
Metadata:XML DC-XML DC-RDF
:
POŽRL, Tomaž, 2012, Podaljševanje trajnosti kruha z mikrovalovi : sodelovanje v oddaji Dobra ura z Andrejem. [online]. Ljubljana : Radiotelevizija Slovenija, TV Slovenija, 2012. [Accessed 24 March 2025]. Retrieved from: http://tvslo.si/predvajaj/dobra-ura/ava2.152967394/
Copy citation
Share:Bookmark and Share

Similar documents

Similar works from RUL:
  1. Dynamic finite-element model for efficient modelling of electric currents in electroporated tissue
  2. Vpliv nanodelcev na povečanje električnega polja in transmembranske napetosti
  3. Numerično modeliranje viskoelastičnih materialov
  4. Geomehanska analiza sprememb napetosti in deformacij okrog predorske cevi
  5. The three-dimensional beam theory
Similar works from other Slovenian collections:
  1. Vpliv objektov pod daljnovodom na razporeditev električnega polja
  2. Povezava delnih praznitev z električnim poljem v električnih napravah
  3. Konstruiranje nadgradnje gasilskega vozila
  4. Analiza izolacijske trdnosti enopolnega srednjenapetostnega izoliranega podstavka varovalke VOH 01
  5. Superprevodni materiali v konvencionalnih aplikacijah

Back