Jezik: | Angleški jezik |
---|
Ključne besede: | jagoda, vrtna jagoda, gozdna jagoda, fragaria, biokemija, kemična sestava, flavonoli, flavonoidi, antociani, strawberry, fragaria, fruit color, fruit ripening, anthocyanins, pelargodin |
---|
Vrsta gradiva: | Delo ni kategorizirano |
---|
Tipologija: | 1.01 - Izvirni znanstveni članek |
---|
Organizacija: | BF - Biotehniška fakulteta
|
---|
Leto izida: | 2013 |
---|
Št. strani: | Str. 72-78 |
---|
Številčenje: | Vol. 72 |
---|
PID: | 20.500.12556/RUL-36885 |
---|
UDK: | 634.753:543.64 |
---|
ISSN pri članku: | 0981-9428 |
---|
DOI: | 10.1016/j.plaphy.2013.03.019 |
---|
COBISS.SI-ID: | 7532153 |
---|
Datum objave v RUL: | 10.07.2015 |
---|
Število ogledov: | 1803 |
---|
Število prenosov: | 382 |
---|
Metapodatki: | |
---|
:
|
Kopiraj citat |
---|
Objavi na: | |
---|